Vánoční zážitkové saunování

Saunové ceremoniály v Rychnově nad Kněžnou

Bazén se saunou v Rychnově nad Kněžnou zve všechny milovníky sauny na vánoční zážitkové saunování 27.12.2016. Jde již o tradiční vánoční setkání se saunovými mistry z týmu SaunaFestu na cestách. Během celého odpoledne a večera se můžete zúčastnit speciálních saunových ceremoniálů, saunové show a saunového divadla. V parní lázni jsou pak připravené i peelingové procedury. Můžete se těšit třeba na vánoční peelingové pohlazení s kokosem.

Mezi Vánočními svátky jsme pro Vás připravili zajímavý program, který můžete zažít v ceně vstupného. Přijďte si odpočinout, vychutnat opravdový relax a zažít něco nového. Můžete vzít s sebou i děti.

Zážitkové saunování - návštěvníci si mohou vybrat z bohatého programu, který pro ně připraví profesionální saunéři (welness specialista a saunový mág Pavel Hofrichter a Michaela Schönová a další).

 

Program v úterý 27.12.2016

14:00      Medové pohlazení a peeling v parní lázni

15:00      Relaxační ceremoniál od moře

16:00      Vánoční saunový ceremoniál

16:45      Kokosový vánoční peeling v parní lázni

17:45      Arménka

18:30      Sváteční peeling v parní lázni

19:15      Orientální noc

19:45      Relaxace pro dobrý spánek

 

Kromě saunování nabízí areál 25 metrů dlouhý bazén, pro děti i dospěléí je připravena divoká řeka nebo tobogán. Po sportovních výkonech si odpočiňte v bublinkách a proudech vířivky. Relaxovat můžete také ve dvou parních komorách a suché sauně s odděleným místem pro odpočinek a venkovní terasou. V Rychnově nezapomínají ani na rodiny s dětmi. Pro ty nejmenší je připraveno brouzdaliště s vodotryskem a skluzavkami a samostatný plavecký bazének pro organizované plavání maminek s dětmi.

K občerstvení slouží dva bary – mokrý přímo v bazénové hale u vířivky, a suchý nacházející se v prostoru recepce. Z obou barů je příjemný výhled do hlavní bazénové haly. Díky použité technologii lze za občerstvení platit bezhotovostně penězi vloženými na čip.

Přijďte si aktivně odpočinout do sportovního a relaxačního centra v Rychnově nad Kněžnou.

Vánoční zážitkové saunováníVánoční zážitkové saunováníVánoční zážitkové saunování

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka