Vánoční výprodej vířivek 2013

Caretta Spa vyprodává sklady a nabízí vánoční, časově omezenou akci. Slevy jsou v řádech statisíců a týká se všech modelů vířivek. Nabídka je množstevně omezena.

Cretta Spa nabízí slevy v řádech statisíců na modely vířivek roku 2013.

Ceny za české prémiové vířivky nikdy nebyly tak nízko. Vánoční akce se týká skladových modelů, tudíž je množstevně omezena. Akční nabídka trvá do konce letošního roku, proto neváhejte a oslavte Vánoce a Silvestr 2013 v nové vířivce.

Všechny akční skladové modely jsou vhodné jak pro usazení do interiéru, tak do exteriéru. Pokud řešíte otázku prostorových dispozicí, tak příjemno zprávou je fakt, že pro usazení (nebo postavení) vířivky Vám stačí plocha o velikosti 3x3 metry. Celé portfolio skladových zásob je možno dodat do 2 pracovních dní.

Například nejoblíbenější model roku 2013 vířivka Tempesta je nyní k dostání se slevou až 165 000 Kč.

Caretta Spa je výrobní firmou, všechny vířivky jsou dělány ručně. S touto skutečností souvisí také servis a odborné poradenství. Součástí každé koupě je ze zákona reklamační doba 2 roky a dále je poskytován plný servis. Všichni klienti společnosti Caretta Spa mají možnost využít poradenství zdarma. Jejich domácí wellness tak zůstane zachováno v nejvyšší kvalitě a v budou se v něm vždy cítit skvěle.

Všechny vířivky můžete vidět v showroomu nacházejícím se v Ostravě – Hošťálkovicích. Se zástupci společnosti se můžete spojit také pomocí webové prezentace nebo telefonního čísla +420 596 636 364.

Na webové prezentaci naleznete také kompletní nabídku skladových vířivek.

Foto: www.caretta-spa.cz

Vánoční výprodej vířivek 2013Vánoční výprodej vířivek 2013Vánoční výprodej vířivek 2013Vánoční výprodej vířivek 2013

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka