Vánoční poukazy z Kolštejna jsou letos unikátní

Pro letošní Vánoce je pro vás připravena unikátní novinka formátu dárkových poukazů. Jedinečný ručně vyráběný papír + luxusní obálka s příměsí trav a bylin jen pro vás. Pokud chcete udělat radost svým blízkým, neváhejte jim věnovat dárkový poukaz do Relax centra Kolštejn.

Relax centrum Kolštejn navázalo úžasnou spolupráci s Velkolosinskou papírnou. Speciálně pro vás nechali vyrobit unikátní grafický papír pro potisk dárkových poukazů + na letošní Vánoce novinku, kterou je nádherná obálka barveného ručního papíru barvy bordó, do které byly při výrobě přimýchány směsi trav a bylin. Punc dokonalosti a luxusu přebalu poukazu dodává plastický obraz loga Relax centra Kolštejn elegantně vyražený na přední straně přebalu.

Jedná se skutečně o krásnou práci, která jistě rozjasní tvář vašich blízkých.

"Dárkový poukaz a následné zážitky z pobytů a služeb Relax centra Kolštejn jsou, jak dobře víte, nositelem mnoha hodnot. Kvalita, poctivost, vřelost, osobitost, pohoda, přátelství. Tyto hodnoty by měly být součástí každého dárku, nejen na Vánoce. Jsem osobně přesvědčen, že vám k tomu přispějeme," říká Tomáš Drápal, ředitel Wellness hotelu Kolštejn*** Superior.

Více informací v příloze.

Ke stažení
Vánoční poukazy z Kolštejna jsou letos unikátní (.pdf) 870,10 kB

Vánoční poukazy z Kolštejna jsou letos unikátníVánoční poukazy z Kolštejna jsou letos unikátníVánoční poukazy z Kolštejna jsou letos unikátní

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka