Valentýnské potěšení

Sotva utichlo vánoční pozdvižení, výlohy se začínají plnit srdíčky a amorky, kteří se do nás snaží střelit šípy lásky a navodit nás na Svátek svatého Valentýna (zkráceně také Valentýn). Podle legendy se tento svátek oslavuje na počest kněze Valentina. Ten údajně za zády císaře oddával zamilované páry, kterým bylo bráněno ve sňatku.

Když se jeho tajné praktiky  prozradili, byl zatčen a popraven. Jeho poprava měla proběhnout 14. února a na Valentýnovu počest připadá na tento den svátek lásky a náklonnosti mezi partnery.

Ať už tento den uznáváte, nebo ne, potěšte svého partnera něčím speciálním, vždyť při těch všech problémech, které nám každodenní shon hází pod nohy, je třeba si život jednou za čas zpestřit něčím krásným a neobvyklým. Navoďte doma správnou atmosféru. Posypte koupelnu okvětními lístky růží a napusťte teplou koupel pro sebe i partnera s přidáním afrodiziakálního koupelového oleje Ylang-Ylang. Má skvělé uvolňující a relaxační účinky. Celkově zklidňuje a harmonizuje vaše smysly a zpříjemní intimní chvíle. Zdá se vám to jako klišé? Věřte, že partner tuto snahu jistě dokáže náležitě ocenit.

Pokud nemáte doma vanu, nebo nejste na koupele, zkuste romantickou masáž. Atmosféru dolaďte příjemnou hudbou, zhasněte a nechte se unášet pouze světlem svíček. Naneste si do zahřátých dlaní bio tělový a masážní olej Erotika a začněte s masáží. Jedinečná kombinace olejů lisovaných za studena a přírodních esenciálních olejů je mimořádně vhodná nejen k vzájemné partnerské masáži, ale také dokáže navodit pocit smyslnosti a erotického jiskření. Smyslnost je oslavou těla a jeho schopnosti vnímat, poskytovat a přijímat rozkoš. Můžeme vám zaručit, že si váš partner bude přát, aby byl Valentýn minimálně každý týden.

Tip Saloos: Pokud máte doma partnera „čokoholika“ jistě uvítá masáž s bio kokosovou péčí Čokoláda. Díky jeho dokonalé vůni bude váš protějšek přímo „k sežrání“.

Pokud se vám tyto představy líbí a nechcete je omezovat pouze na jeden den, můžete partnerovi věnovat rovnou celou dárkovou kazetu Erotika, která bude vždy po ruce. Vždyť trocha romantiky ještě nikomu neuškodila – právě naopak! Kromě bio tělového a masážního oleje Erotika v něm najdete také bio Karité balzám Erotika se stejnými afrodiziakálními účinky. Jako bonus je v kazetě také bio Karité balzám na rty, díky kterému budou vaše polibky naprosto neodolatelné.

Fotografie zaslala paní Petrjánošová, Společnost - M+H, Míča a Harašta s.r.o. – děkujeme.

Valentýnské potěšeníValentýnské potěšeníValentýnské potěšení

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka