Valentýnské plavání v chrudimském bazénu za polovinu

Na nedělní svátek sv. Valentýna připravil chrudimský bazén dárek pro návštěvníky. „Každý pár, a je jedno, zda-li přátelé či již manželé, dostanou zvýhodněné vstupné. Budou platit místo dvou osob za jednu,“ přibližuje únorovou akci ředitel sportovišť Luděk Marousek.

„Touto akcí chceme odstartovat sérii akcí na podporu návštěvnosti chrudimského bazénu. Na březen se připravuje dokonce týdenní program ke Světovému dni vody, který vyvrcholí 27. března Vodní nocí, kdy bude bazén otevřen až do půlnoci. Kromě toho proběhne i řada zábavných a soutěžních programů v rámci Aqua united 2010," prozrazuje chrudimský místostarosta Roman Málek.

Plavecký bazén je plně vybavený areál vodních sportů s 25m bazénem pro kondiční i rekreační plavání, s dětským bazénem pro první seznámení s vodou či plaváním a krytým tobogánem. Velký bazén bude v neděli 14. února 2010 otevřen od 9 do 12 hodin a od 13 do 21 hodin (dětský bazén od 15.30 do 21 hodin). Pro zajímavost - mladý pár vyjde hodina plavání jen na 40 Kč.

Páry po návštěvě bazénu mohou zajít také do chrudimského kina, užít si romantiky na gauči a sledovat přitom hororovou pohádku Twilight Sága: Nový měsíc (od 17.30 hodin) nebo Zakletý v čase od 20 hodin.

 

 

Valentýnské plavání v chrudimském bazénu za polovinuValentýnské plavání v chrudimském bazénu za polovinuValentýnské plavání v chrudimském bazénu za polovinu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka