Valentýn v Aquapalace Praha

Možná nad svátkem zamilovaných ohrnujete nos, ale ruku na srdce, není každá příležitost dobrá k tomu, najít si s partnerem chvíli pro sebe a strávit ji co nejpříjemněji? Vyzkoušejte se svým milovaným protějškem speciální nabídku Aquapalace Praha právě pro valentýnský čas. Příjemné prostředí čestlického SPA vybízí k relaxaci po celý rok. Na Valentýna ale přichází s unikátní nabídkou privátního SPA, kde můžete v úplném soukromí využít saunu, vířivku nebo exotickou masáž hammam.

Privátní SPA

Privátní SPA jsou oddělené prostory pro uzavřenou společnost, kde máte k dispozici vířivku i saunu, lůžka pro relaxaci a malé občerstvení. Celkem jsou ve wellness zóně 3 místnosti. Nejmenší MINI SPA je příjemnou oázou pro 2 osoby s privátní vířivkou, relaxačními lůžky a malým občerstvením. MALÉ PRIVÁTNÍ SPA nabízí 4 osobám whirlpool, vlastní finskou saunu, sprchu a relaxační lůžka včetně ovoce a lahve sektu k občerstvení. Největší, VELKÉ LUXUSNÍ PRIVÁTNÍ SPA, má kapacitu 6 osob a k dispozici velký osvětlený whirlpool, finskou saunu, sprchy, toalety, relaxační lůžka a masážní stůl Hammam (s masérem za příplatek). Nechybí samozřejmě občerstvení včetně sektu.

 

Partnerské procedury

Vzájemnou relaxaci si můžete užít i díky partnerským procedurám. Vyberte si z nabídky několika různých masáží a užijte si s partnerem příjemný společný prožitek. Peeling Hammam je fantastický orientální turecký obřad spojený s prohřátím těla na speciálním mramorovém kameni. Poskytne příjemné uvolnění ztuhlých svalů a zklidnění všem částem unaveného těla. Závěrečná olejová masáž s exotickou vůní pak potěší i vaše smysly.

Zkrášlovací procedura Rassoul kombinuje bahenní jílový zábal s účinky parní lázně. Během procedury dochází k prohřátí těla v parní kabině, přičemž si na pokožku celého těla sami nanášíte marockou sopečnou jílovou zeminu, která má vysoký obsah minerálů, silné čisticí účinky a je zároveň šetrná k pokožce. Pročišťuje a vyživuje pleť i vlasy.

 

Ale protože jde o relaxaci a váš odpočinek, je samozřejmě možné na vaše přání vybrat z nabídky i jinou masáž či proceduru.

 

Fotografie poskytla Veronika Machková, PR Aquapalace, děkujeme.

Valentýn v Aquapalace PrahaValentýn v Aquapalace PrahaValentýn v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka