VacuStep vstupuje do České republiky

VacuStep® (jedinečný podtlakový cvičební trenažér) vstupuje konečně i na český trh. Jedná se o dobře vypadající, podtlakovou kabinu vybavenou elipsovitým trenažérem, tzv."stepperem", určenou pro efektivní spalování tuků v problematických partiích, zejména u žen. Ačkoli jsou obdobná zařízení v České republice již poměrně známá, VacuStep bylo první zařízení svého druhu na světě a jako takové si drží před svými konkurenty stále slušný náskok, a to jak z technologického, tak i estetického hlediska.

Jak VacuStep funguje?

Cvičení v podtlaku simuluje fyzickou aktivitu v prostředí s nízkým tlakem, např. na horách, v režimu aerobní aktivity. Znamená to, že ve VacuStepu dochází při pohybu k pokrytí energetické spotřeby přednostním spalováním tuků. V podtlakové komoře VacuStep se až o 50% zvyšuje spotřeba energie ve srovnání se zátěží v normální atmosféře, a tím se tuky spalují až 3x rychleji!

Může za problémy špatná cirkulace krve?

Proč u někoho nedochází ani při sebevětší snaze k redukci objemu v problémových partiích? Důvodem může být špatná cirkulace krve, tj. vrchní část těla dostává více krve než ta spodní. Příčinou pro nesprávnou cirkulaci krve zejména v oblasti nohou, břicha, boků a hýždí je to, že malé krevní cévy bývají zmáčknuty do prostoru mezi buňky, což vede k jejich blokádě. Buňky pak ztrácejí schopnost otevřít se, aby produkovaly energii ze spáleného tuku.

VacuStep nabízí kombinaci pohybu a podtlaku, zajišťující zvýšení cirkulace krve právě v problematických, tzv. studených partiích. Cvičení s elipsovitým trenažérem – stepperem, integrovaným do podtlakové komory, dovoluje krvi optimálně cirkulovat a tím aktivovat „uzavřené“ tukové buňky. To vše při ideální tepové frekvenci uživatele, kterou stroj sám automaticky hlídá, aby bylo cvičení co nejúčinnější.

Jaké jsou tedy výsledky cvičení na VacuStep?

  • cílené a rychlé spalování tuků, zejména v dolní části těla (boky, břicho, hýždě, stehna)
  • odstranění nebo alespoň zmírnění celulitidy
  • tvarování postavy v problematických partiích
  • vyhlazení a zpevnění kůže
  • zlepšení krevního oběhu
  • zlepšení fyzické kondice
  • snížení nadváhy

VacuStep cvičební program byl speciálně vyvinut před mnoha lety v Německu, jako první svého druhu na světě, kde je dodnes i vyráběn. Jde o velmi sofistikovaný trenažér, který při zadání vstupních dat uživatele (věk, pohlaví, hmotnost, typ pokožky) přesně vypočítá nejideálnější způsob tréninku a následně automaticky hlídá, zda uživatel dle tohoto návodu skutečně cvičí, tj. udržuje ideální tepovou frekvenci pro účinné spalování tuků. Pokud ne, stroj sám upraví míru podtlaku a zátěže tak, aby bylo ideální tepové frekvence dosaženo.

VacuStep v České republice

VacuStep v roce 2012 konečně oficiálně vstupuje i na trh v České republice, kde jej bude zastupovat firma Beauty Systems, dodavatel špičkových produktů jako Rolletic Original, nebo lymfodrenáže Ballancer, či Lympha Press.

VacuStep by měl stejně jako v jiných zemích světa oslovit především majitele beauty salonů, wellness center a fitness center, kteří kladou důraz na stoprocentní kvalitu zpracování, špičkovou technologickou úroveň a prokazatelné výsledky jednotlivých uživatelů, kteří budou na tomto stroji cvičit. Jeho výhodou jsou i kompaktní rozměry, které dovolují VacuStep instalovat do běžných místností i menších salonů. Zákazník si může vybrat jeden ze tří modelů a jakékoli barevné provedení. Cena je v porovnání s konkurencí také na přijatelné hladině, okolo 300.000, Kč bez DPH za stroj.

Více informací najdete na internetových stránkách

VacuStep vstupuje do České republikyVacuStep vstupuje do České republikyVacuStep vstupuje do České republikyVacuStep vstupuje do České republikyVacuStep vstupuje do České republiky

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka