V. Wellness odpoledne ČAW

Vážení členové, příznivci a přátelé České asociace wellness, zveme Vás na V. Wellness odpoledne ČAW, které proběhne v úterý 15. 6. 2010 od 16 do 19 hodin ve Wellness centru Svaté Pole u Dobříše.

Rehabilitace, regenerace a wellness jsou nejstarším a nejjednodušším způsobem léčby. Rehabilitace je základní medicínský obor, rozsáhlého komplexu fyzikálních, pohybových a jiných terapií. Regenerace znamená obnovení, znovuvytvoření psychických a fyzických sil po určité námaze. Prováděna v rámci komplexních regeneračních programů. Wellness to je zvláštní pocit blaženosti a spokojenosti, který vzniká z rovnováhy mezi psychickým a fyzickým stavem – tak zní jedno ze základních východisek filozofie celistvosti. Tato blaženost je tedy něčím, co se zcela přirozeně dostaví, když člověk uvede svou duši, myšlenky a tělo do souladu a žije v harmonii se svým okolním prostředím, svým domem a i přírodou jako celkem. Nejspolehlivější cesty k této blaženosti popisují určité prvky rehabilitace a regenerace. Tyto nauky jsou praktickými rádci pro život. Jejich léčebné metody popisují zdraví, dodávají novou sílu vystresovanému tělu a jsou pohlazení pro duši.

Program:

  • 16 hodin zahájení – Rehabilitačně- regenerační Wellness centrum Svaté Pole 41
  • seznámení s historií Svatého Pole a budovy v níž se nachází wellness centrum
  • problematika skloubení wellness a rehabilitace
  • wellness na venkově: představení služeb a ukázka našeho centra
  • představení činnosti ČAW, chystané akce, zajímavé lokace atd.
  • networking, výměna zkušeností, diskuse…
  • konzultace a možnost vyzkoušení našich služeb s 30% slevou

Mezi hosty patří Kateřina Vecere, která stručně představí nově otevřené wellness v Praze a Ing. Jaroslav Hynek, který stručně představí himalájské solné sauny.

Během odpoledne bude připraven raut formou švédských stolů v případě hezkého počasí venkovní grilování. Informace o wellness centru naleznete na www.wellness-svp.cz.

Záměrem ČAW je představení významných a příkladných projektů našich členů, pravidelné setkávání členů České asociace wellness i dalších zájemců o wellness problematiku a předávání osobních zkušeností.

Mediálním partnerem akcí ČAW je portál WellnessNoviny.cz a časopis Bazén & Sauna. Vstup je ZDARMA po registraci emailem na office@spa-wellness.cz

Budeme vám vděčni i za případné náměty nebo nabídky pro realizaci našich následných wellness odpolední:

  • Máte zajímavý produkt, který byste rádi nabídli?
  • Provozujete wellness centrum, hotel nebo jiné zajímavé prostory?
  • Rádi uděláme wellness setkání u Vás, nebo o vás napíšeme!
  • Kontaktujte nás na phofrichter@spa-wellness.cz

Těšíme se na vaši účast a užší spolupráci.

V. Wellness odpoledne ČAWV. Wellness odpoledne ČAWV. Wellness odpoledne ČAWV. Wellness odpoledne ČAWV. Wellness odpoledne ČAWV. Wellness odpoledne ČAW

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka