V sobotu zahřeje návštěvníky Wellness na Laguně saunové divadlo

SaunaFest na cestách se zastaví v Třebíči 14.11.2015

Saunové ceremoniály jsou již druhým rokem samozřejmou součástí programu třebíčské Laguny. Vždy v úterý a v pátek si příznivci saunování mohou zpestřit prostý pobyt v potní lázni také návštěvou ceremoniálů ve finské sauně i v páře. V sobotu je však čeká něco, za čím se jezdí do velkých aquacenter a co má skutečnou světovou úroveň. Svou zastávku zde bude mít SaunaFest na cestách, který přiveze mistry saunového divadla.

V podstatě jako bonus za normální vstupné bude v Třebíči k vidění, ale hlavně prožití něco, za co se jinde draze platí. Lagunu navštíví tři opravdoví mistři saunových ceremoniálů a divadla. Se svým programem přijedou Jaroslav Pallas, Edita Müllerová a Michaela Schönová. Od 15. do 20. hodiny zde budou mít fandové vysokých teplot možnost zhlédnout celkem sedm show. Tedy přesněji tři. Ty si mohl již týden zamlouvat přímo u baru ve wellness každý návštěvník. Proč tři? Ze dvou důvodů. Zdravé saunování by nemělo překročit právě tři cykly. Jak se říká, třikrát a dost. Kromě toho je kapacita třebíčské finské sauny, kde se bude divadlo odehrávat, omezena počtem pětadvacet a teoreticky by se mohlo stát, že všechna vystoupení by zabralo dvacet pět fandů zážitkového saunování.

Kapacitu finské sauny se budou pořadatelé každopádně snažit využít, takže se lehce může stát, že nepřijde-li ten, kdo si představení zamluvil, bude mít možnost někdo další. Vždy to tak funguje, protože ve šňůře jednotlivých čísel se na opozdilce čekat nemůže.

Sobotní sauna se saunovými mistry však bude mít své jedinečné kouzlo i pro ty, kdo o divadlo nestojí. K dispozici bude stále zbytek wellness, tedy selská a bylinková sauna i pára a saunový mág Pavel Hofrichter bude připraven odpovídat na dotazy a poradit se správným saunováním. Sobotní odpoledne na Laguně je tedy vhodné nejen pro hledače nevšedních zážitků a pro ty, kdo se chtějí zahřát i pohledem na něco mimořádného, ale také pro ty, kteří se chtějí o saunování dozvědět něco nového.

Na co se tedy můžeme těšit?

 

15.15 Indian dream - Jaroslav Pallas

16.00 Ceremoniál Černé kočky – Judita Müllerová (finálové vystoupení ze SaunaFestu 2015)

16.45 Orient - Michaela Schönová

17.30 Noční Paříž - Jaroslav Pallas (vystoupení z Mistrovství světa 2014 v Rakousku)

18.15 Kouzlo Arménie – týmový ceremoniál Michaela Schönová a Pavel Hofrichter

19.00 Ledová královna - Judita Müllerová (3. místo na MČR 2014)

19.45 Black shadow - Jaroslav Pallas (1. místo na Grand Prix Czech Republic 2015)


Zdroj použitých fotografií: www.lagunatrebic.cz a Pavel Hofrichter. Děkujeme.

Laguna TřebíčWellness zónaJudita Müllerová V sobotu zahřeje návštěvníky Wellness na Laguně saunové divadloPavel Hofrichter

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka