V Relax & sport resortu Dolní Morava

si pro vás letos nachystali pestrý program

Užít si zábavu v zimě a učit se při tom nové věci, můžete bez ohledu na věk. Je tomu tak alespoň v Relax & sport resortu Dolní Morava, kam můžete s dětmi, rodiči i přáteli vyrazit na dovolenou. V zimním období si především „dospěláci“ oblíbí kvalitně zasněžené sjezdovky. Pozornost letos věnujte hlavně sjezdové trati "B", kde je umístěný zbrusu nový zasněžovací systém. O kvalitní lyžování ale nepřijdou ani děti.

V Dětském Ski Parku Amálka je nová dětská poma, kde si mohou v klidu natrénovat bezpečnou jízdu na vleku. Pokud mají rády společnost, přihlaste je do Mamutíkovy skupinové výuky, kde se kromě lyžování seznámí i se spoustou kamarádů.

Na lekce v lyžařské škole platí 10% sleva pro držitele Resort Card, tak si ji nezapomeňte na internetu vyplnit. A rovnou si můžete objednat skipasy online, ať pak nemusíte čekat na sjezdovce ve frontě. Platí na ně 15% sleva. A až se děti naučí trochu lyžovat, můžete je dokonce přihlásit na dětské nebo rodinné závody, kde si všichni užijete spoustu adrenalinu a legrace. Legrace ani adrenalin vám nebudou scházet ani na Fun Line – trati plné klopených zatáček, ve snowparku nebo na crossové, sáňkařské či bobové dráze.

Pro milovníky výšek bude na začátku prosince otevřena 55 m vysoká stavba Stezka v oblacích. Vysoká stavba vás bude nejen bavit, ale i vzdělávat. Díky Stezce v oblacích můžete zažít intenzivní pocit pobytu ve výšce, kam se lidská noha jen tak nepodívá.

Pro požitkáře je určen skutečný lyžařský zážitek „První stopa“. Jedná se o jedinečnou akci, kdy se s malou skupinkou dalších nadšenců a instruktorem vydáte ráno jako první sjet čerstvý „manšestr“. Jedná se o celý balíček, takže si kromě opuštěné upravené sjezdovky užijete i vydatnou snídani, celodenní skipas, vstup do spa a další.

Tak jako každý rok, i letos je v rámci zahájení zimní sezony na Dolní Moravě připravený Grand Opening. Letos se slavnostní otevření areálu odehraje 19. prosince a to v duchu fascinujících večerních show Adventure Nights s hromadou doprovodných akcí a závodů pro celou rodinu.

Bezkonkurenční wellness, sympatičtí animátoři pro děti, příjemná obsluha a luxusní gastronomie je už v Relax & sport resortu Dolní Morava samozřejmostí.

Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, cammino... - děkujeme.

V Relax & sport resortu Dolní Morava V Relax & sport resortu Dolní Morava V Relax & sport resortu Dolní Morava V Relax & sport resortu Dolní Morava V Relax & sport resortu Dolní Morava

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka