V Priessnitzových Lázních v Jeseníku oslaví Světový den vody

Letos je to právě dvacet let, co se stal 22. březen světovým dnem vody. Primárním impulsem nebylo nic jiného, než skutečnost, že voda je nepostradatelnou podmínkou života a pitné vody je v mnohých oblastech světa nedostatek. Voda je klíčem k životu a klíčem ke zdraví.

Mezinárodní den vody chtějí oslavit a vzdát tak hold převratné myšlence svého zakladatele také v Priessnitzových léčebných lázních v Jeseníku. „Čistá pramenitá voda byla a je stále základem jak našich tradičních Priessnitzových procedur, tak světového věhlasu, který lázně za dobu své existence získali,“ dodává Tomáš Rak, obchodní ředitel společnosti.

Přímo 22. březen 2013 a také navazující víkend, tj. 23. a 24. března, bude v jesenických lázních ve znamení tradičních Priessnitzových procedur. Své dojmy z procedur a znalosti o hydroterapii mohou návštěvníci obohatit na páteční přednášce na téma Priessnitzovy metody. V sobotu budou mít možnost v rámci programu shlédnout v příjemném prostředí kinokavárny Sofie Film o Vincenzi Priessnitzovi.

 

Foto: Archiv PLL a.s., zaslala Ing. Mgr. Věra Janků, děkujeme

V Priessnitzových Lázních v Jeseníku oslaví Světový den vodyV Priessnitzových Lázních v Jeseníku oslaví Světový den vody

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka