V Priessnitzových lázních oslaví Světový den vody

Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku získaly svůj věhlas díky životodárné síle horských pramenů a vodoléčbě svého zakladatele Vincenze Priessnitze. Letos si už podruhé zajímavým programem připomenou světový den vody a klíčovou roli vody pro život.

Mezinárodní den vody budou v Priessnitzových lázních slavit celé tři dny od pátku 21. března do neděle 23. března. „Základem Priessnitzových procedur je čistá pramenitá voda, klíč ke zdraví. Připravovaným speciálním víkendem chceme upozornit nejen na nepostradatelnost vody na Zemi, ale také vzdát poctu myšlence zakladatele našich lázní a světové vodoléčby,“ vysvětluje Tomáš Rak, obchodní ředitel lázní.

Na co se tedy v Priessnitzových lázních čtvrtý březnový víkend můžete těšit? Seznámíte se s historií a současností tradičních Priessnitzových procedur, které se od loňského roku chlubí certifikací JESENÍKY originální produkt®, s  průvodcem se můžete zúčastnit procházky po pramenech, na které se dozvíte mnoho zajímavostí o jedinečnosti Studničního vrchu, historii obnovy pramenů připomene promítání v Kinokavárně Sofie. S tímto jedinečným Priessnitzovým odkazem své posluchače v sobotu seznámí v přímých vstupech z haly Sanatoria Priessnitz také vysílání Českého rozhlasu. Ty největší vodní nadšence čeká aqua aerobic, speciální Aqua Nordic Walking, ale i potápění nejen pro děti. Pomyslnou víkendovou třešničkou na dortu je akční nabídka všech druhů koupelí, skotských střiků a samozřejmě tradičních Priessnitzových procedur.

 

Foto: zaslala Ing. Mgr. Věra Janků, pracovník vztahů k veřejnosti, Město Jeseník - děkujeme

V Priessnitzových lázních oslaví Světový den vody

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka