V království doteku - vyzkoušeli jsme relaxační masáž ve Studiu Helena

Přijal jsem pozvání na relaxační masáž celého těla. Hodina a půl vrcholné relaxace ve studiu Helena pro mě znamenala skvělý odpočinek, načerpání potřebné energie i opravdu krásný zážitek, který je dotvořen prostředím i zkušeností terapeutky, diplomované sestry Heleny Kubíčkové. Při proceduře zapomenete na starosti všedních dnů a svátečně se naladíte. Studio Helena nabízí opravdu pestrý výběr procedur. Přijměte tedy naše doporučení a pozvání do království doteku, určitě budete spokojeni.

Studio Helena je umístěno ve 3. patře Hotelu Chodov, v ulici Mírového hnutí 2137 na Praze 4. Po úvodním přivítání ve vstupním prostoru, kde můžete shlédnout i řadu certifikátů a osvědčení, si odložíte oděv a v příjemně osvětlené místnosti ulehnete na masérské lehátko. Celotělová masáž probíhá bez oděvu a jedná se o dokonalou symfonii doteků. Již při masáži mě napadlo, že jsem vstoupil do jiného prostoru a pojmenoval jsem si ho právě království doteku. Relaxační masáž v podání Studia Helena nabízí opravdovou relaxaci a uvolnění při použití kvalitních vonných olejů.

Masáž začíná masáží zad a pokračuje masáží dolních končetin, hrudníku a horních končetin. Ještě dlouho po masáži jsem se cítil dokonale uvolněný a tak nějak svěží s chutí do života. Těžko vypsat všechny pocity, které mě návštěva studia přinesla. To musíte vyzkoušet již sami.

Celý prostor studia je velmi pěkně vybaven mimo jiné také solným panelem, který blahodárně působí na pokožku, tělo i duši. Celá řada doplňků vykouzlí tu správnou atmosféru. Při masáži se zaposloucháte do tónů relaxační hudby. Pro všechny smysly je to intenzivní prožitek.

Masérské rekondiční a regenrační služby Studia Helena nabízí také:
* Zábal z mořských řas
* Termální uvolňující zábaly
* Zábal medovo - mléčný
* Čokoládový zábal
* Minerální bahení zábal
* Medovou detoxikační masáž
* Masáže zad a šíje
* Relaxační masáž
* Rekondiční masáž
* Reflexní terapii
* Aromatickou olejovou masáž
* Indickou masáž hlavy
* Kyslíkovou kúru
* REIKI
* Lávové kameny
* Cukrový vánek z ráje
* Solnou terapii

Vyzkoušejte také speciální INFRA termální SAUNU - která redukuje podkožní tuk a působí na bolesti svalů a kloubů.

V hotelu Chodov je k dispozici restaurace, kosmetika, fitcentrum, posilovna. Hotel Chodov je propojen s velkou sportovní halou.

S relaxační masáží celého těla jsem byl velmi spokojen. I zde jsem se přesvědčil, že kvalitní masáž v sobě skloubí zážitek z prostředí, relaxační hudbu a zejména umění a nadání masérky.

Kontakt:

Telefon: 272 953 198
Mobil: 732 254 466
E-mail: kubickova@studio-masaze.eu

Otevřeno pondělí až pátek 13 až 19 hodin, po telefonické rezervaci.

V království doteku - vyzkoušeli jsme relaxační masáž ve Studiu HelenaV království doteku - vyzkoušeli jsme relaxační masáž ve Studiu HelenaV království doteku - vyzkoušeli jsme relaxační masáž ve Studiu HelenaV království doteku - vyzkoušeli jsme relaxační masáž ve Studiu HelenaV království doteku - vyzkoušeli jsme relaxační masáž ve Studiu HelenaV království doteku - vyzkoušeli jsme relaxační masáž ve Studiu Helena

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka