V Karlových Varech proběhne Lázeňský festival

Již 7. ročník Lázeňského festivalu bude tradičně zaměřen na prezentaci lázní zahraniční odborné veřejnosti. Festival proběhne jako součást Karlovarského týdne, prestižní akce na podporu domácího i příjezdového cestovního ruchu a českého a moravského lázeňství.

V rámci festivalu se na dny 6. – 9. října sjedou do Karlových Varů zahraniční nákupčí, tradičně nejpočetnější budou profesionálové z Německa. Silné zastoupení budou mít letos i nákupčí z Izraele. Nově se pořadatelé snažili i o akvizici zástupců médií i cestovních kanceláří ze zemí Beneluxu a Skandinávie. Očekáváno je přes padesát profesionálů a zástupců managementu.
Součástí festivalu je také 13. konference Sdružení lázeňských míst, kterou pořádá SLM ČR ve spolupráci s agenturou Czechtourism, Svazem léčebných lázní a Odborovým svazem zdravotnictví a sociální péče ČR. Je určena především odborníkům z oboru cestovního ruchu, municipalit, lázeňských společností, vzdělávacích institucí a wellness. Pro nás bude jistě zajímavé jedno z témat konference s názvem „Konflikt tradičního lázeňství a wellness“.

Mezi nejvýznamnější obchodní setkání bude patřit bezesporu Lázeňský workshop, který proběhne 7. října v sanatoriu Richmond. V rámci festivalu bude udělena prestižní cena Lázeňská společnost České republiky roku 2010, o které rozhoduje odborná porota a cena Lázeňské místo České republiky, o které rozhodují čtenáři MFDnes.
Pro veřejnost je v rámci Lázeňského festivalu připravena prezentace lázní pro veřejnost, kterou je možné bezplatně navštívit v OC Varyáda. V sobotu 9. října zde proběhne losování o oblíbené víkendové pobyty. Příjemnou atmosféru doplní produkce swingového orchestru a nebudou chybět ani ochutnávky lázeňských specialit.

dep

Za fotografie děkujeme agentuře Czechtourism.

V Karlových Varech proběhne Lázeňský festivalV Karlových Varech proběhne Lázeňský festivalV Karlových Varech proběhne Lázeňský festival

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka