V Bardejovských lázních otevřeli novou kliniku plastické chirurgie HEBE

Nová klinika působí v rámci polikliniky REMEDIUM, s. r. o., která je dceřinou společností Bardejovských lázní, a. s. Kvalifikovaný personál HEBE provádí operace zatím jednou týdně, a to v sobotu. V budoucnu se počítá s rozšířením zkrášlovacích služeb dle zájmu klientů, a to co do rozsahu výkonů i počtu operačních dní. Informovala o tom ekonomicko-obchodní ředitelka Bardejovských lázní Tamara Šatanková.

„Plastická chirurgie HEBE je zařízením zaměřeným na zpřístupnění kvalitní zkrášlovací medicíny v nádherném prostředí Bardejovských lázní. Všichni odborní pracovníci kliniky HEBE (HEBE byla řecká bohyně věčného mládí) jsou kvalifikovaní a jsou držiteli náležitých certifikátů a atestací s dlouholetou praxí v oblasti plastické chirurgie. Klinika nabízí zvláštní péči a nadstandardní služby klientům v každém věku. Nabízí i bezkonkurenční servis během přípravy na plastickou operaci, bezstarostný průběh celého procesu samotné operace a důslednou pooperační péči,“ vyzdvihuje T. Šatanková.

Zároveň dodává, že HEBE nabízí plastické operace na vylepšení nedostatků obličeje a obličejových oblastí, nedostatků v oblasti těla prováděné v lokální anestezii a ostatní plastické operace prováděné v lokální anestezii. Cílem kliniky je nabízet klientům kvalitní plastické operace za ceny přístupné pro každého. Například převisy horních nebo dolních víček tu dělají od 350 eur, liftig obočí nebo čela od 350 eur, liposukci (odstranění zbytečného tuku) od 650 eur, odstranění znaménka chirurgicky stojí 50 eur.

Na klinice se provádějí například tyto zákroky: facelift obličeje, odstranění převisu víček, lifting čela a obočí, natažení kůže krku, operace odstálých boltců, lifting rtů, zvětšení rtů. Mezi další plastické operace na vylepšení nedostatků v oblasti těla prováděné v lokální anestezii patří labioplastika (upravování estetického vzhledu intimních partií u žen), gynekomastie (odstranění prsních žláz u mužů), arm lift (odstranění ochablé kůže a tuku z oblasti paží), liposukce. Mezi ostatní plastické operace prováděné v lokální anestezii patří korekce jizvy, odstranění znaménka, korekce vpáčené bradavky, lipolýza.

„Bardejovské lázně slouží nejen pro navracení zdraví, prevenci onemocnění a relax, ale svým rozsahem služeb a benefitů významně působí i pro vylepšování těla i ducha, zkrášlování klientů a omlazování. Ať už si zde klient zvolí redukční pobyt, lymfodrenáže, malé chirurgické výkony, návštěvu kliniky plastické chirurgie HEBE nebo zkrášlovacího Beauty studia, lázně bude opouštět hezčí a spokojenější. Rozsah poskytovaných doplňkových služeb nemá mezi lázněmi na Slovensku obdoby,“ konstatuje T. Šatanková.

Podle ní Bardejovské lázně dbají na to, aby si zachovaly především ověřenou léčebnou funkci. Vedle toho však neustále vylepšují služby a zařízení pro relax, rekreaci, wellness a zkrášlování. Lázně tak už nejsou jen o zdraví, ale také o kráse. A to tělesné i duševní. Klienti odcházejí spokojení, a to je největším zadostiučiněním.

„O zdravotní stav našich klientů se starají odborní lékařští specialisté. Máme jedny z nejvyšších počtů lékařů v lázních na Slovensku, na jednoho pacienta i absolutně. Naše lázně mají nejširší indikační zaměření ze všech slovenských lázní, léčí se zde všechna onemocnění kromě duševních a kožních onemocnění. Kromě výjimečných léčivých vod a odborných lékařů však máme i špičkově přístrojově vybavené pracoviště a poskytujeme další zdravotnické služby a úkony, na které se jinde čeká celé měsíce. Máme tu polikliniku, která doplňuje lázeňskou léčbu, nyní přibyla klinika plastické chirurgie HEBE a několik let úspěšně pracuje i kosmetické Beauty studio, které poskytuje zkrášlovací procedury,“ jmenovala T. Šatanková.

Upřesnila, že Beauty studio poskytuje kosmetická ošetření a kosmetické kúry vedoucí k vylepšení pleti a postavy. Předmětem procedur jsou vrásky, léčba a odstraňování akné, obezita, celulitida, nežádoucí ochlupení, pigmentové skvrny, cévní léze, strie, jizvy... Mezi nejžádanější patří kosmetické kúry Massada a Esthederm, peelingy, masáže obličeje, krku a dekoltu, omlazení – odstranění vrásek, jizev, anti aging, fotorejuvenace/fotoomlazení, neinvazivní odbourávání tuku (kavitace), radiofrekvenční tvarování postavy přístrojová endermologie/lymfodrenáže.

BARDEJOVSKÉ LÁZNĚ, a. s., jsou kvalitním zdravotnickým zařízením, vybaveným moderními přístroji, lékařskými specialisty a kvalifikovaným personálem. O pacienty s různými diagnózami se zde starají tyto ambulance pro veřejnost: Ambulance FBLR (fyziatrie, balneologie a léčebné rehabilitace), Kardiologická ambulance, Neurologická ambulance, Diabetologická ambulance, Interní ambulance (diagnostika a léčba nemocí jater, abdominální ultrasonografie, klinicko-farmakologické konzultace), Chirurgická ambulance a zařízení jednodenní zdravotní péče v oboru chirurgie (Služby: – ​​malé chirurgické výkony – odstranění nádorků, znamének na různých částech těla, krvavé úrazy, ošetření popálenin, ablací nehtů, abscesů, hnisavých ran, péče o rány, extrakce stehů, konzultace). Dále zde pracuje Urologická ambulance, Ambulance ORL, Psychologické poradenství, Kraniosakrální biodynamická terapie a 1. lázeňské LYMFOCENTRUM (10 manuálních a 10 přístrojových lymfodrenáží).

Lázně leží v krásném a tichém prostředí, vzdálené od jakéhokoliv průmyslu a města, jsou obklopeny listnatými a jehličnatými lesy. Pokud se návštěvníkům nechce sportovat, ani koupat, mají k dispozici i kino a restaurace, či skanzen – muzeum lidové architektury. Pro milovníky sportu je zde 6 tenisových kurtů, squashové hřiště, bowling bar, petang, minigolf, půjčovna kol. Mohou si zde vychutnat koupání, relax, procedury, galavečery, živou hudbu, kulinářské speciality, gurmánské lahůdky, ochutnávky a konzumace vín. Při rozhodování se, kde si má člověk dát do pořádku zdraví, krásu, smysluplně uspořádat kongres, školení, či svatbu, nebo kvalitně strávit volný čas, má dnes na výběr všechny tyto možnosti v Bardejovských lázních. K dispozici je např. i luxusní čtyřhvězdičkový kongresový hotel Alexander, nazvaný po ruském carovi Alexandrovi, s vynikající kuchyní.

Fotografie zaslal Ing. Štefan Kuča, PR agentura PAPER LIFE – děkujeme.

V Bardejovských lázních otevřeli novou kliniku plastické chirurgie HEBE V Bardejovských lázních otevřeli novou kliniku plastické chirurgie HEBE čekárnaoperační sáloperační sálpooperační pokoj

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka