Užijte si život

Neuwerthová Šmýdová Jana

Podívejte se, co vám brání být spokojení, nastavte si s osobní vizí váš vysněný životní směr a žijte život, který vás bude bavit žít.

Chcete se v životě cítit líp? Potřebujete si ujasnit svoji životní cestu, co umíte a kam směřovat dál? Chcete si splnit životní sen a nevíte, jak se k němu přiblížit? Inspirujte se mnoha návody pro pohodovější život. Sestavte si osobní vizi a ujasněte si, jakými chcete být a jaký život chcete žít.

Tato kniha vám pomůže srovnat dosavadní úspěchy a začít na nich stavět život, o kterém sníte. Ujasníte si, jaké sny se vám splnily a jaké se ještě můžou splnit, a objevíte nebo si potvrdíte svoji vlastní životní cestu.

  • Inspirujte se ke změnám, které pro svůj další život potřebujete, a vyzkoušejte nové možnosti, jak tyto změny uskutečnit.
  • Přidejte si do života lehkost. Když budete vy sami spokojení, budete spokojenost rozdávat dál.
  • Uspořádejte si svůj život tak, aby byl s vámi a vašimi možnostmi v souladu. Objevte svoje životní naplnění.
  • Sestavte si osobní mapu, podle níž půjdete dál v životě tím správným směrem. Žijte život, který vás bude bavit žít.

Jana Neuwerthová Šmýdová pracovala mnoho let na vysokých manažerských pozicích v oblasti lidských zdrojů a projektového managementu. V současné době je lektorkou v oblasti osobních a firemních vizí a nastupuje dráhu psychoterapeutky. Je spoluzakladatelkou institutu Corporate Environment Research and Development Institute (CERDI), který se zaměřuje na výzkum a rozvoj firemního prostředí směrem k větší svobodě, podpoře jedinečnosti a silných stránek zaměstnanců velkých firem a korporací. www.neuwerthova.cz, www.cerdi.cz

Fotografie poskytla redakce společenskovědních oborů Grada Publishing, a.s. – děkujeme.

Užijte si život

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka