Užijte si poznávání Beskyd netradičně – při vyjížďce na segway

Resort Valachy ve Velkých Karlovicích rozšířil nabídku pro návštěvníky o další aktivitu - půjčovnu segway. Pro hotelové hosty i širokou veřejnost je otevřena denně od 9:30 do 18 hodin.

Segway je možno rezervovat v recepci Wellness Horal osobně nebo telefonicky. V ceně je také zapůjčení ochranné přilby. Při zapůjčení vozítka nejprve absolvujete krátkou vstupní instruktáž. Pracovník půjčovny vám také v případě zájmu doporučí vhodné trasy pro vyjížďku. V okolí hotelu Horal je pro vás vyzkoušeno a vytipováno 7 doporučených tras časové náročnosti od 20 do 75 minut. Velké Karlovice a jejich okolí skýtají také možnosti delších výletů. Ideální příležitostí pro pohodový výlet je cyklostezka Bečva, která začíná přímo pod hotelem Horal a vede podél toku Vsetínské Bečvy bezpečně mimo silniční provoz.

Zvláště začátečníkům doporučujeme možnost doprovodu instruktora za příplatek 100 Kč za hodinu. Tuto částku zaplatíte bez ohledu na to, jestli na výlet pojedete sami, nebo ve větší skupině.

Domluvte si s přáteli či kolegy z práce společný výlet a užijte si segway levněji. Pro větší skupiny doporučujeme včasnou rezervaci předem.

Provozní doba: 9:30 – 18:00

 

Ceny půjčovného:  1 segway /  skupinová sleva (od 5 segway)

30 min.                  390 Kč / 350 Kč

1 hod.                   590 Kč / 490 Kč

2 hod.                   990 Kč / 850 Kč

Půl dne (4 hod.)   1 490 Kč / 1 290 Kč

(* v čase zapůjčení není zahrnuta úvodní instruktáž cca do 10 minut, doporučujeme tedy přijít v předstihu před objednaným časem zapůjčení)

Instruktor: 100 Kč/hodina (bez ohledu na počet osob ve skupině)

 

Rezervace: Recepce Wellness Horal

Mail: src-recepce@valachy.cz

Tel: +420 726 939 570


Fotografie: archiv resortu Valachy

Užijte si poznávání Beskyd netradičně – při vyjížďce na segwayUžijte si poznávání Beskyd netradičně – při vyjížďce na segwayUžijte si poznávání Beskyd netradičně – při vyjížďce na segway

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka