Už jste vyzkoušeli Wellness v Dřevčickém parku?

Severně od Prahy se nachází útulné wellness centrum

Před necelým rokem bylo otevřeno v rámci areálu Dřevčického parku wellness centrum, které se za tu dobu pěkně rozběhlo a nyní nabízí několik novinek.

Jednou z novinek je aktuální valentýnský wellness balíček, který můžete zkombinovat i s romantickou večeří ve zdejší restauraci. Druhou novinkou je výživové poradenství - odbornice na zdravou stravu Vám pomůže sestavit přímo pro Vás optimální jídelníček pro hubnutí a zbavení se zlozvyků i z hlediska pohybu.

Kromě toho ale wellness centrum nabízí samozřejmě wellness procedury ať už jde o sauny, whirlpool a nebo zábaly a masáže. To vše také formu balíčků a dárkových poukazů.

U masáží si můžete vybrat ze široké škály masáží - thajská, ayurvédská, klasický, lávovými kameny, bylinková, kokosovým nebo konopným olejem i golfovými míčky. Využít můžete i vodoléčbu a podvodní masáže. Je z čeho vybírat - podívejte se na stránky Wellness centra Dřevčický park!

Už jste vyzkoušeli Wellness v Dřevčickém parku?Už jste vyzkoušeli Wellness v Dřevčickém parku?Už jste vyzkoušeli Wellness v Dřevčickém parku?

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka