Už jste se přihlásili na konferenci?

Rychle se blíží konec přihlášek na jarní konferenci pro bazénáře, soláristy, provozovatele wellness studií, výživové poradce a ostatní pracovníky v oblasti regenerace, která proběhne 11. - 12. května 2010 ve Vyškově a v Brně na Kraví Hoře.

Zajímá vás, jak na výběrčí z agentur OSA, INTERGRAM a OASA?
Jaká legislativní úskalí přináší instalace bezpečnostních kamer?
Jak vypadá nově vydaná norma pro plavčíky a bezpečnost na bazénech?
Jaké předpisy musíte splnit při provozování solárií, vířivek, laserových přístrojů, saun a tepelných zdrojů?
Jaké normy platí pro vybavení bazénů a provoz vodních atrakcí?
Na co se připravit u nových hygienických předpisů a jak je to s novou hygienickou vyhláškou pro bazény a sauny?
Jaká jsou úskalí v řešení otázek BOZP?
Na tyto otázky i další budou odpovídat naši přednášející.

Souběžně budou v sousedním sále probíhat i přednášky 1. konference výživových poradců APR. Připravili jsme pro vás přednášky o nových poznatcích ve správné výživě a metodách zdravého řízeného snižování hmotnosti bez negativního vlivu na zdraví klienta. Do týmu přednášejících jsme soustředili špičky odborníků z oblasti zdravého životního stylu - např. prof.Ing. Václav Bunc CSc., Doc. Ing. Aleš Horma CSc., PaeDr. Lucia Malá PhD, MUDr. Kateřina Cajthamlová, MUDr. Petr Cikl, Mgr. Jiřina Kubcová, Ing. Mach, Ing. Boris Zetka, Pavel Bidlo a další. V rámci programu budou předvedeny přístroje Bodystat a InBody.

Speciální nabídka pro majitele přístroje InBody: Společnost Lékárna Invest s.r.o., dodavatel přístrojů InBody, přispívá svým zákazníkům, kteří si přístroj zakoupili nebo do zahájení konference zakoupí, příspěvek ve výši 550 Kč/osobu na vložné při účasti na konferenci.
Souběžně s konferencí výživových poradců probíhá i konference zaměřená na legislativu pro bazény, solária a wellness provozy.

Účastníci budou mít možnost si z obou programů vybírat dle svého zájmu o přednášené téma. Akce se mohou účastnit členové i nečlenové APR.Večerní společensky sportovní program pro zájemce nebo jen přátelské posezení, možnost koupání a saunování proběhne na aquaparku ve Vyškově. Připraveny jsou exkurze na aquaparku ve Vyškově (spolu s večerním programem) a v areálu Kraví Hora v Brně oceněném cenou Bazén roku.

Bližší informace a přihlášky v příloze, případně i na internetových stránkách www.aprcz.cz. Akce je zařazena i do programů celoživotního vzdělávání členů ČKAIT a ČKA.

Těšíme se i na Vás.
Za přípravný tým konference
Milan Šmíd
Asociace pracovníků v regeneraci

 

Už jste se přihlásili na konferenci?

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka