Úspěšné pokračování veletrhu beauty, spa, krásy a wellness.

World of Beauty & Spa

Již 15. pokračování veletrhu přilákalo opět velké množství návštěvníků. Expozice portálu WellnessNoviny.cz připravila opět pestrý výběr úžasných wellness pobytů, balíčků a procedur. Našim návštěvníkům jsme poradili při výběru wellness resortu nebo romantického pobytu. Někteří návštěvníci se k nám pro inspiraci vracejí každoročně. Na veletrhu jsme objevili celou řadu námětů a zajímavých vystavovatelů. Pokud jste nestihli jarní setkání, máte šanci ještě v září na podzimním veletrhu 7.- 8. 9. 2013.

15. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2013 přivítal své návštěvníky v prvních březnových dnech v Letňanech. Tři stovky vystavovatelů a řada známých tváří z řad tvůrců módy, účesů, vizáže i omlazení, relaxace a zdravého životního stylu přichystalo množství novinek.

Česká asociace wellness připravila odborný doprovodný program na téma Hotelové wellness, zážitkové saunování a nová lázeňská vyhláška. Páteční dopoledne uteklo velmi rychle a diskuse už musela končit, vzhledem k dalšímu programu. Tak jsme pokračovali v neformálních diskusích i na stánku ČAW, který je již tradičně umístěn v sousedství expozice portálu WellnessNoviny.cz a RomantickePobyty.cz. V expozici ČAW se prezentovala také fyzioterapie za pomoci počítače. Zájemci se mohli nechat vyšetřit a zjistit kde jsou právě jejich problémy. Zkušení fyzioterapeuti využívající jedinečný diagnostický systém MFK SYSTEM se obětavěli věnovali všem návštěvníkům. Z Ostravy přijeli zástupci společnosti CARETTA Technologies a představovali zde novinky ze světa projektování a výstavby wellness. V jejich portfoliu jsou také sudové sauny DIOGENES a vířivky CARETTA.

 

Našimi vybranými partnery na World of Beauty & Spa Jaro 2013 jsou:

Hotel KOMORNÍ HŮRKA, www.komornihurka.eu
Relax centrum Kolštejn, www.relaxkolstejn.cz
MIURA art & design hotel, www.miura.cz

a řada dalších hotelů

 

 

Více na www.WorldOfBeauty.cz

Facebook: http://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh

Úspěšné pokračování veletrhu beauty, spa, krásy a wellness.Úspěšné pokračování veletrhu beauty, spa, krásy a wellness.Úspěšné pokračování veletrhu beauty, spa, krásy a wellness.Úspěšné pokračování veletrhu beauty, spa, krásy a wellness.Úspěšné pokračování veletrhu beauty, spa, krásy a wellness.Úspěšné pokračování veletrhu beauty, spa, krásy a wellness.Úspěšné pokračování veletrhu beauty, spa, krásy a wellness.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka