US2A - Dvojitý efekt ultrazvuku

US2A je absolutní novinka, která si bezbolestně poradí s hluboce uloženým tukem a celulitidou. Díky vysoké efektivnosti ošetření je US2A nepostradatelným přístrojem při zeštíhlovacích kúrách. Ultrazvukové ošetření tímto přístrojem si můžete vyzkoušet v nově zrekonstruovaném salonu Korunka.

Našemu zdraví a postavě určitě neprospívá uspěchaná doba ve které žijeme - ráno se většinou ani nestihneme nasnídat, v lepším případě rychle sníme po cestě autem rohlík, k obědu fastfood a konečně nastane večer - kdy máme snahu vyluxovat lednici. To vše se podepisuje na naší postavě.

Jak tedy docílit skvělé postavy bez použití liposukce?

Jednoznačně správnou výživou a cvičením. Ale pokud nejste právě typ na pravidelné cvičení a posilovny a na kýžené efekty nechcete čekat měsíce a přitom chcete mít jistotu, že vám z těla opravdu odejdou léty nahromaděné tuky, navštivte Salon Korunka, který se specializuje na formování postavy. Salon využívá nejmodernější přístroje, které podle typu problému různě kombinuje a v současné době disponuje naprosto horkou novinkou - Ultrazvukovými elektrodami US2A, které nemají s tuky a celulitidou slitování!

Salon Korunka má Ultrazvukový přístroj US2A k dispozici jako 1. v republice! Nejnovější exkluzivní francouzská technologie umožňuje neinvazivní naprosto bezbolestné ošetření těla, které velmi efektivně působí na celulitidu a rozbíjení tukových buněk. Ultrazvukový přístroj má ohromnou výhodu v tom, že působí na hluboko uložený tuk a současně i na celulitidu. Navíc ke znatelnému úbytku dochází již po 6 návštěvách oproti jiným metodám kdy je zapotřebí minimálně 12 návštěv.

Jak přístroj funguje?

Ultrazvukové vlny působí na stimulaci nervových zakončení sympatického systému, které v tukových buňkách zahajují lipolýzu, jejímž cílem je vyprázdnění obsahu těchto tukových buněk. Následnou lymfodrenáží se uvolněný tuk transformuje metabolickými cestami do jater, kde se postupně zpracuje a vyloučí.

Postup ošetření

Před zahájením ošetření s klientem provedeme vstupní pohovor a aplikujeme vhodnou vrstvu gelu na kovovou část elektrody, který zvyšuje účinek působení ultrazvukového vlnění. Současně na problémové partie aplikujeme jemnou vrstvu Derma-Lyse gelu, který má zeštíhlující a zpevňující účinky. Následně připojíme na problémové partie ultrazvukové elektrody, které necháme působit 20-30 minut. Elektrody sundáme a provedeme přístrojovou nebo ruční lymfodrenáž event. zábal. Vakuová lymfodrenáž velice dobře působí na tok lymfy, odplavuje uvolněný tuk, toxiny a nežádoucí látky z těla ven. Tím dochází k úbytku tukové tkáně a výraznému zeštíhlení. Klient si může vybrat z několika variant ošetření od jednoduchého dvoufázového po čtyřfázové. Vždy vycházíme z daného problému, který klient má a jak intenzivně ho chce řešit.

Co se týče četnosti návštěv, je ideální absolvovat ošetření 6krát (2-3x týdně) po dobu 60 minut. Kombinace ultrazvuku a vakua vás přijde na 1 200,- Kč za 1 návštěvu (při zakoupení celé kúry 10% sleva).

Životospráva

Pro správné působení lymfy a odtok tukových zásob je nutné dodržovat pitný režim a 2 hodiny před a po ošetření nejíst tuky a sacharidy. Nikdy nezapomínejte na to, že ultrazvuk nezeštíhluje sám o sobě. Zdravý životní styl klienta je důležitou součástí klientovy součinnosti na dosažení požadovaného úspěchu.

 

 

US2A - Dvojitý efekt ultrazvukuUS2A - Dvojitý efekt ultrazvukuUS2A - Dvojitý efekt ultrazvukuUS2A - Dvojitý efekt ultrazvukuUS2A - Dvojitý efekt ultrazvuku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka