Univerzita Feng shui v zámku Napajedla

V březnu byla v prostorách zámku Napajedla otevřena Univerzita Feng shui s doplňkovými semináři a přednáškami. Feng shui je nauka o tvorbě harmonického prostoru a o příznivém vlivu takového prostoru na náš život.

Feng Shui je tradičním čínským uměním a vědou o životě v harmonii s okolním prostředím. Využívá se v případech, kdy chceme zlepšit či podpořit svou životní situaci v oblasti zdraví, prosperity, vztahů či jen k podpoření obecné spokojenosti.

Vhodným dispozičním a výtvarným řešením a správným uspořádáním interiéru či exteriéru získáme pozitivní proudění energie čchi, která nám přinese příjemný pocit a úspěch v rozličných oblastech našeho života. Tradiční Feng shui nám umožňuje poznat a ovlivnit vzájemné prolínání energie okolního prostředí, nemovitostí, osob a nasměrovat je v náš prospěch. Využívá se proto při stavbách a úpravách objektů spojených s naším životem – soukromým i pracovním. Naše bydlení má být místem regenerace, jistoty, soukromí, spokojenosti, zdraví, štěstí a harmonie.Pracoviště má nabízet využití našeho potencionálu, kreativity, projevení individuality, inspirace a dobrých pracovních vztahů.

Je jen na nás, zda tyto možnosti využijeme ve svůj prospěch, stejně jako mnoho úspěšných obchodníků a podnikatelů na celém světě, pro které je Feng shui seriozní součástí života. Výuka je vhodná pro všechny, kteří si chtějí rozšířit své znalosti o ekologické architektuře. Východiskem je přiblížit posluchačům témata celostního pohledu na prostředí a sebe sama.

Přednáší: Iva Matyášová – life designer

Univerzita Feng shui v zámku Napajedla

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka