Unikátní řada SPA EXCLUSIVE

MANUFAKTURA

je založena na využití luxusních kosmetických surovin – výtažků z perel a růží. Perly jsou nazývané elixírem krásy, jsou symbolem elegance a luxusu. Obsahují cenné mořské minerály bohaté na enzymy a antioxidanty. Revitalizují, regenerují, omlazují a hydratují pokožku a chrání ji před nepříznivými účinky životního prostředí. Unikátní, velmi jemný olej z divokých růží je bohatým zdrojem cenných esenciálních mastných kyselin a k péči o pokožku se využívá již po celá staletí.

Díky výjimečným regeneračním, omlazujícím, hydratačním a hojivým účinkům napomáhá proti předčasnému stárnutí pokožky, obnovuje její pružnost, zmírňuje dopady slunečního záření a předchází ztrátě vody z pokožky. Řada SPA EXCLUSIVE je doprovázena podmanivou čistou, lehce květinovou vůní s jemnými tóny růže a bílé lilie.


Luxusní koupelový & sprchový gel s perlami a růžovým olejem
Pečující sprchový & koupelový gel využívá příznivých účinků luxusních kosmetických ingrediencí – výtažků z perel a růží. Perly bohaté na cenné mořské minerály revitalizují, regenerují a hydratují pokožku. Unikátní olej z divokých růží napomáhá proti předčasnému stárnutí pokožky, obnovuje její pružnost a předchází ztrátě vody z pokožky. Kromě těchto dvou složek je výjimečná receptura tohoto gelu obohacena o pečující olej z makadamových oříšků, zvláčňující výtažek z obilných klíčků a zklidňující panthenol. Relaxační koupel či osvěžující sprchu navíc zpříjemní podmanivá čistá, lehce květinová vůně s jemnými tóny růže a bílé lilie.

Luxusní koupelový & sprchový gel s perlami, olejem z růží a makadamových oříšků a obilnými klíčky pro hedvábně jemnou pokožku.

 

Luxusní regenerační vlasový šampon s perlami a růžovým olejem
Díky unikátnímu složení, založeném na výtažcích z perel, růží, obilných klíčků, oleji z makadamových oříšků a panthenolu poskytuje tento jemný šampon vlasům dokonalou péči, hydrataci, lesk a ochranu od kořínků až ke konečkům. Růžový a makadamový olej vyživují křehké a poškozené vlasy, perly dodávají vlasům lesk a ochranu před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Panthenol má příznivý vliv na kvalitu a růst vlasů a výtažek z obilných klíčků dodává vlasům pružnost a vlhkost. Úžasná lehce květinová vůně propůjčí vlasům podmanivou svěžest a vůni.

Luxusní jemný šampon s perlami, růžovým olejem, obilnými klíčky a panthenolem poskytuje vlasům dokonalou péči, hydrataci, lesk a ochranu.

 

Luxusní zjemňující tělové mléko s perlami a růžovým olejem
Zvláčňující, hydratační a zjemňující tělové mléko rostlinného původu využívá příznivých účinků luxusních kosmetických ingrediencí – výtažků z perel a růží. Perly jsou nazývány elixírem krásy, díky obsahu cenných mořských minerálů revitalizují, regenerují, omlazují a hydratují pokožku a chrání ji před nepříznivými účinky životního prostředí. Unikátní olej z divokých růží napomáhá proti předčasnému stárnutí pokožky, obnovuje její pružnost, zmírňuje dopady slunečního záření a předchází ztrátě vody z pokožky. Kromě výtažků z perel a růží obsahuje tělové mléko mimořádně výživný olej z makadamových oříšků a mandlí. Podmanivá čistá, lehce květinová vůně s jemnými tóny růže a bílé lilie zanechá pokožku nadlouho nádherně provoněnou.

Luxusní zvláčňující, hydratační a zjemňující tělové mléko s perlami, olejem z růží, mandlí a makadamových oříšků a panthenolem.

 

 

 

Romantický večer perel a růží (vhodné pro 2)

 

  1. Vyhraďte si čas jen a jen pro sebe a dopřejte si romantický večer inspirovaný luxusními kosmetickými ingrediencemi – perlami a růžemi. Máte-li doma děti, pověste na dveře cedulku “Nerušit” – ať máte alespoň na chvíli zaručený klid a soukromí…
  2. Navoďte v koupelně romantickou atmosféru - zapalte si aromatickou svíčku, pusťte si příjemnou hudbu, která vám připomene společné krásné chvíle. Ozdobte si vanu vonnými růžovými poupaty, pár jich pohoďte i po vodní hladině…
  3. Užijte si koupel v luxusní pěnové lázni s perlami a růžovým olejem, doprovázenou podmanivou, lehce květinovou vůní s jemnými tóny růže a bílé lilie.
  4. Po koupeli se zabalte do teploučkého županu a v klidu odpočívejte při šálku lahodného kořeněného čaje Romance pro dva. Během relaxace si dopřejte úžasnou masáž hlavy pomocí originálního masážního drbátka, která vás báječně naladí na pokračování večera…
  5. Na závěr si navzájem proveďte povznášející masáž chodidel - báječným pomocníkem bude zvláčňující tělové mléko s růžovým olejem. Masáže mají blahodárné účinky, mimo jiné posilují citové pouto mezi partnery…
  6. Večer zakončete sklenkou vychlazeného růžového sektu za svitu aromatické svíčky. Pokračování necháme pouze na vás…

 

Unikátní řada SPA EXCLUSIVE Unikátní řada SPA EXCLUSIVE Unikátní řada SPA EXCLUSIVE Unikátní řada SPA EXCLUSIVE

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka