VIOFOR JPS - TECHNOLOGIE PRO ZDRAVÍ, KRÁSU A PREVENCI

Jistě to znáte také, všudypřítomný stres, bolesti hlavy, zad, špatná životospráva, neustále se zrychlující životní tempo a pocit vyčerpání. Rádi byste něco změnili, ale nevíte jak? Unikátní produkt VIOFOR nabízí již za pár minut denně ulevit od bolesti a dostat se v průběhu náročného dne zpět do optimální fyzické i psychické pohody nebo odstranit mnohé zdravotní potíže.

Viofor - UNIKÁTNÍ TECHNOLOGIE PRO ZDRAVÍ, KRÁSU I PREVENCI

Dlouhodobé medicínské výzkumy umožnili stanovit, skutečné a přesné parametry přístrojů požívající magnetické pole, světelnou energii pro:

  • prevenci
  • rehabilitaci
  • léčbu

 

VIOFOR JPS SYSTEM

Hledáte řešení, které vám z pohodlí domova pomůže odstranit kosmetické vady, vleklé zdravotní potíže, nespavost, migrény, alergie, bolesti kloubů a zad nebo jen preventivně ochrání vás a vaši rodinu před civilizačními chorobami? Vsaďte na VIOFOR JPS.

Tento terapeutický přístroj v podobě lehátka a dalších menších aplikátorů, je určen i pro domácí použití a je vhodný pro všechny věkové skupiny obyvatel včetně dětí. Dokáže Vám pomoci při obnově přirozené biologické rovnováhy všech buněk v organismu a eliminuje rizika mnohých začínajících onemocnění. To vše ve velmi krátkém čase 8-12minut denně.

Jedná se o unikátní přístroj, využívající nových poznatků z oblasti fyzikální medicíny. Působí na organismy prostřednictvím hodnot podobných elektromagnetickému poli země v μT (mikro Tesla) a nízkých frekvencích 0,08 - 195 Hz. Tyto hodnoty VIOFOR JPS využívá k cíleným terapeutickým účinkům, které si sami zvolíte.

VIOFOR JPS působí zejména na fyziologické funkce organismu. Tělesné tekutiny krev, lymfa a tekutiny mezibuněčné jsou vodiči s iontovým nábojem elektrické vodivosti. Mnohaleté studie a prokazatelné výsledky ukazují pozitivní vliv působení pulsního střídavého magnetického pole a světelné LED terapie Systému VIOFOR JPS na léčbu a regeneraci živých tkání.

VIOFOR JPS stimuluje výživu a růst buněk, urychluje látkovou výměnu, detoxikaci, zlepšuje regeneraci organismu, posiluje imunitní systém , zkracuje proces hojení a regenerace a navozuje stav relaxace. V případě jedné aplikace „Vioforterapie“  8-12minut se lidský organismus dostává do stavu srovnatelného s půlhodinovou procházkou v přírodě.

VIOFOR JPS System získal řadu mezinárodních ocenění – například zlatou medaili Asociace proti rakovině Marie Curie-Skłodowské a spoustu dalších významných ocenění z mezinárodních veletrhů. Výrobek má certifikát kvality dle ISO 9001, ISO 13485 a navíc splňuje veškeré požadavky lékařské směrnice Evropské unie MDD 93/42/EEC.

 

Amethyst BIO-MAT

Matrace Bio-Mat™ je unikátní terapeutické zařízení, které kombinuje vliv dlouhého infračerveného záření, záporných iontů a krystalů ametystu při tvorbě světelné energie a tepla, jejichž působení blahodárně ovlivňuje proces hojení a celkový stav organismu v přírodních hodnotách.

Ve chvíli, kdy odpočíváte na matraci Bio-Mat, dostává se vám masáže na molekulární úrovni, zlepšuje se krevní a lymfatický oběh, maximalizuje se aktivita enzymů, dochází k detoxikaci a pozitivnímu ovlivnění pH lidského těla.

Bio-Mat termoterapie pomáhá posílit imunitní systém, což pomůže při prevenci a odstranění chronických onemocnění. Terapie byla vyvinuta na podporu buněčného metabolismu a není zaměřena na specifickou nemoc nebo problém.

Je vhodným doplňkem zdravé životosprávy jako domácí zdroj dlouhovlnného světla a záporných iontů. Pro tělesně postižené a seniory by se měla stát součástí každodenního režimu na detoxikaci, zlepšení krevního oběhu.

Nemá žádné vedlejší negativní účinky a neznečišťuje vnitřní prostředí těla, naopak je efektivním detoxikačním systémem pro každodenní použití.

 

Technologie VIOFOR JPS je používána v lázních, wellness centrech, sportovních klubech, klinikách a ordinacích lékařů po celém světě. Fyzioterapeuti, maséři i další specialisté jsou si vědomi přínosu technologie pro své klienty i rodiny.

 



Ke stažení
VIOFOR (.pdf) 1,98 MB

VioforVioforVioforVioforVioforVIOFOR JPS - TECHNOLOGIE PRO ZDRAVÍ, KRÁSU A PREVENCI

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka