Ultra jemný multifunkční balzám Bambucké máslo & Růže

od L´Occitane podpoří africké ženy

Třicet let. Tak dlouho již trvá spolupráce značky L´Occitane s ženami z africké oblasti Burkina Faso, které produkují bambucké máslo. Na začátku této společné cesty byla jen hrstka domorodých žen, které si produkcí bambuckého másla vydělávaly na živobytí, nyní už bambucké máslo dává práci a ekonomickou nezávislost více než 17 000 africkým ženám.

Problémem je však vysoká negramotnost – pouze 1 z 5 žen v Burkině Faso umí číst a psát. V rámci letošního Mezinárodního dne žen můžete společně s L´Occitane přispět na vzdělání a další rozvoj těchto žen:

Veškerý výdělek* z prodeje limitované edice Ultra jemného balzámu Bambucké máslo & Růže bude totiž věnován na podporu profesního rozvoje afrických žen. Nadační program L´Occitane “Women for Burkina” má tři hlavní cíle: zvyšovat gramotnost domorodých žen, umožnit jim přístup k mikro úvěrům a podpořit je v samostatné výdělečné činnosti.

Ultra jemný balzám s multifunkčním využitím obsahuje bambucké máslo a výtažek z růže. Poskytuje výživu a ochranu nejen vašim rtům, ale i rukám nebo jiným suchým částem těla. Jemná vůně růže přináší nádech smyslné ženskosti, obal balzámu zase vzdává hold tradičním africkým vzorovaným tkaninám.

*Prodejní cena mínus taxy, transport a výrobní náklady.

Fotografie zaslala Lenka Zlatníková, Marketing & PR L´Occitane CZ & SK - děkujeme

Ultra jemný multifunkční balzám Bambucké máslo & Růže

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka