Udílení cen Czech Hotel Awards pro nejoblíbenější Hotel roku 2018 se kvapem blíží

Hlasování v rámci udílení cen Hotel roku 2018 bylo odstartováno. Hlasujte v rámci 7. ročníku udílení cen Hotel roku 2018 – Czech Hotel Awards. Tato důležitá hotelová událost si klade za cíl, představit široké veřejnosti skutečně to nejlepší, co česká hotelová scéna nabízí. Podstatou udílení cen Czech Hotel Awards je snaha o vytvoření zodpovědné platformy, která veřejnosti umožní, zorientovat se v široké nabídce ubytovacích zařízení.

Chceme, aby ocenění Czech Hotel Awards bylo vnímáno jako orientační bod, zaručující vysokou kvalitu. Pomáháme hoteliérům, kteří svou činnost staví na dobrých referencích, kvalitním servisu a službách. Dejte svůj hlas hotelu, který si ho zaslouží. Hlasování probíhá na webových stránkách udílení cen Czech Hotel Awards www.hotelawards.cz. Podílejte se spolu s námi na růstu kvality a naplňování potenciálu ubytovacích zařízení v České republice. Udílení cen se uskuteční v úterý 20. března 2018 v Praze.

On-line magazín WellnessNoviny.cz a FiremniAkce.cz jsou mediálním partnerem akce.

Fotografie poskytl za pořadatele Filip Chodl – děkujeme.

Udílení cen Czech Hotel Awards pro nejoblíbenější Hotel roku 2018 se kvapem blížíUdílení cen Czech Hotel Awards pro nejoblíbenější Hotel roku 2018 se kvapem blížíUdílení cen Czech Hotel Awards pro nejoblíbenější Hotel roku 2018 se kvapem blížíUdílení cen Czech Hotel Awards pro nejoblíbenější Hotel roku 2018 se kvapem blíží

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka