Tým odvahy hledá běžce,

kteří pomohou vybrat finanční prostředky pro nemocné děti

Tým odvahy, společenství charitativních běžců v České republice, vyzývá týmy a jednotlivce, aby se účastnili letošního závodu Volkswagen Maraton Praha, který se bude konat 12. května 2013 a pomohli tak vybrat finanční prostředky určené k financování pobytu českých dětí z onkologických center v Praze a Brně na letošním letním táboru Bátor Tábor ve středoevropském terapeutickém centru Bátor Tábor v Maďarsku.

Od roku 2010 běželo s cílem vybrat finanční prostředky pro pobyt onkologicky nemocných dětí ze středoevropského regionu v táborech Bátor Tábor již přes 400 účastníků, kteří dohromady pomohli sesbírat téměř 3 miliony korun. Běžci mohou získat peníze pro nadaci tím, že přesvědčí své přátelé, kolegy, rodiny nebo zaměstnavatele, aby souhlasili se sponzorováním jejich běhu určitou částkou a tím pomohli zajistit, aby Nadace Bátor Tábor umožnila každý rok co nejvíce nemocným dětem potřebnou rekreaci.

 

Tým odvahy vznikl v roce 2013 s úmyslem vytvořit v České republice společenství běžců, kteří by podporovali Nadaci Bátor Tábor prostřednictvím běhání a výběru finančních prostředků pro účast dětí v rekreačních táborech. Kromě jednotlivců, vybízí nadace i firmy, aby vytvořily týmy pro štafetový běh, přičemž několikatýdenní příprava před závodem může navíc sloužit jako výborný teambuildingový program. Mnoho firem, které se rozhodly zapojit se do tohoto dobročinného projektu, využilo svou účast i ve své vlastní firemní komunikaci, včetně Deutsche Bank, General Electric, DHL, GlaxoSmithKline a řady dalších.

 

Tým odvahy nabízí svým běžcům mnoho výhod, včetně osobního profilu na internetových stránkách www.tymodvahy.cz, kde mohou běžci sledovat své úsilí ve shromažďování finančních prostředků a komunikovat s dárci. Na běžce čeká i uvítací balíček včetně vzorových dopisů a tipů, jak získat finanční prostředky a také pravidelné společné přípravné tréninky, kde se mohou poznat s ostatními běžci. Nadace Bátor Tábor doporučuje účastníkům výběr cílové finanční částky 15 000 Kč pro jednotlivé běžce a 20 000 Kč pro týmy.

 

Dori Veres, ředitelka centra Bátor Tábor v Maďarsku, je z letošního běhu v České republice velmi nadšená: „Praha je jedním z mých nejoblíbenějších měst a pořádá jeden z nejkrásnějších maratonů na světě! Běžet přes Staré Město a podél řeky Vltavy, zatímco získáváte peníze pro dobrou věc, je pocit, jež nemůže být lepší. Všem běžcům vzkazuji: vězte, že vám budou na každém vašem kroku fandit stovky dětí Bátor Táboru!“

 

Pro více informací o Bátor Táboru prosím navštivte http://www.batortabor.cz/.

 

Volkswagen Maraton Praha 2013 se letos koná 12. května a běžci se mohou za Tým odvahy zaregistrovat prostřednictvím internetových stránek do 15. dubna.

 

Zdroj fotografií batortabor.cz, poskytla Zdenka Haraslínová, JWA Prague s.r.o., děkujeme.

Tým odvahy hledá běžce,Tým odvahy hledá běžce,Tým odvahy hledá běžce,Tým odvahy hledá běžce,Tým odvahy hledá běžce,

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka