Týden saunování zahájen

Pro novináře se netopilo v sauně

Týden saunování 2015 byl zahájen tiskovou konferencí v největším saunovém centru ČR, v Aquapalace Praha. Zde ráno neroztopili jednu ze saun a poskytli jí novinářům. Ti měli jedinečnou příležitost shlédnout ukázky saunových ceremoniálů v běžném oblečení. Saunéři na sucho předvedli saunové divadlo a nikdo se nezpotil. Zážitek byl součástí tiskové konference, při níž se novináři dozvěděli o kampani Týden saunování i o jednotlivých aktivitách.

Ve srubu, venkovní sauně v Aquapalace Praha, která je vybavena technikou pro provádění saunových ceremoniálů - saunových divadel byla zahájena kampaň Týden saunování. Letošní program představil Pavel Hofrichter - Česká asociace saunérů, Daniel Ulrich - marketingový ředitel Aquapalace Praha a Jakub Strážnický - manager Saunového světa Aquapalace a saunový mistr.

Své umění zde předvedla trojice saunových mistrů. Nové saunové ceremoniály jsou připraveny také u příležitosti Týdne saunování.

Již v pátém ročníku proběhne kampaň Týden saunování, která se uskuteční v řadě saun a saunových světů po celé ČR. Celostátní týden saunování přinese návštěvníkům saun množství speciálních akcí, spoustu zážitků, nejrůznější výhody a také informace o správném a zdravém pravidelném saunování. To vše v týdnu, který začíná poslední říjnový den a končí 8.11. Akce je pořádána Českou asociací saunérů a společností Rain.cz ve spolupráci s největším saunovým centrem AQUAPALACE PRAHA

Připraveny jsou speciální saunové noci s prodlouženou otevírací dobou nebo zvýhodněným vstupným, saunování při svíčkách, saunové ceremoniály, beauty procedury, peelingy a saunová show - saunové divadlo. V některých saunách se chystají diskuse o zásadách správného saunování. Řada saun zavádí nově do programu zážitkové saunování.

Fotografie:

redakce a Jiřina Kopřivová

Týden saunování zahájenTýden saunování zahájenTýden saunování zahájenTýden saunování zahájenTýden saunování zahájenTýden saunování zahájen

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka