Týden saunování v Českých Budějovicích

Sauna Day 5. 11.

Prožíváme barevný podzim a studené počasí nám již klepe na dveře. Jak co nejlépe zahnat chmury a zahřát prochladlé tělo? Nabízíme jednu z příjemných možností, a to další setkání se saunovým divadlem v oblíbené sauně v Českých Budějovicích. Páté setkání s mistrovskými saunovými ceremoniály se uskuteční 5.11. a to v rámci celorepublikové kampaně Týden saunování.

Na akci se setkáte se saunovými mistry a ochutnáte něco ze zážitkového saunování, které je velkým hitem současné doby, a to nejen z pohledu zábavy, ale i zdravého životního stylu.

Odpoledne a večer prvního listopadového čtvrtku bude plné zajímavých rituálů, pohody, relaxace a dozajisté i inspirace. Programem vás provedou mistr Jaroslav Pallas společně s Editou Kičkovou a Michaelou Schönovou.  Nebude chybět ani Saunový Mág Pavel Hofrichter.

V sauně v Českých Budějovicích bude speciálně nasvícená a ozvučená také relaxační místnost. Pro návštěvníky je také připravena možnost dostazů na téma správné saunování, saunování s dětmi nebo pravidelné saunování.

Celá akce se koná v rámci celorepublikového Týdne saunování. Sauny, aquaparky a wellness centra se zapojili do této kampaně a v rámci ní nabízejí svým klientům nejrůznější zvýhodněné služby, netradiční akce a nové zážitky. Nabídka Týdne saunování se samozřejmě týká i klientů nových, kteří například váhají, nejsou si jisti, zda by jim saunování bylo příjemné a sami hledají způsob, jak celý proces vyzkoušet. Více informací o Týdnu saunování můžete najít v článku, který naleznete zde.

 

Na co se můžete ve čtvrtek 5. listopadu těšit:

16:00 Trampské perly  - show ceremoniál - Jaroslav Pallas

17:00 Černá Labuť - saunový ceremoniál - Edita Kičková

17:45 Orientální noc - Michaela Schönová

18:30 Jogin - show ceremoniál - Jaroslav Pallas

19:15 Čtvero ročních období, týmový show ceremoniál

20:00 Čas - show ceremoniál Jaroslav Pallas

 

Foto: Pavel Hofrichter, ČAS, děkujeme.

Týden saunování v Českých BudějovicíchTýden saunování v Českých BudějovicíchTýden saunování v Českých BudějovicíchTýden saunování v Českých Budějovicích

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka