Týden saunování v Aquapalace Praha

Co nového chystá největší saunový svět v ČR?

Nové saunové ceremoniály představí během celorepublikového Týdne saunování saunový svět Aquapalace Praha. Nabídka zážitků pro milovníky saun se tím opět obohatí a určitě stojí za to si voňavé ceremoniály v režii milých saunérů zažít.

Během celého Týdne saunování se můžete se těšit na celou řadu nových ceremoniálu. Ve čtvrtek 5. 11. se vám představí Mistr saun Aleš se svým jedinečným ceremoniálem Sing Swing Gentleman, což je saunová show v rytmu swingových bijan, která Vás uchvátí. V páteční podvečer se nechte unést na vlnách jazzových rytmů světoznámého muzikálu Chicago. V sobotu 7. 11. 2015 pak Týden saunování ukončí netradiční saunová show se známými melodiemi z dětských Večerníčků. Celotýdenní program nabízí mnoho dalších unikátních saunových představení, stačí si jen vybrat.

Saunování na vysoké úrovni

Aquapalace byl jedním z prvních míst, kde jste mohli v České republice saunové ceremoniály zažít a existuje mnoho důvodů, proč se jít saunovat právě sem. Saunování působí blahodárně na zlepšení krevního oběhu, detoxikaci organismu a zvyšuje odolnost organismu proti nachlazení. Doporučuje se především v zimních měsících. V Aquapalace Praha je vám k dispozici 14 druhů saun tematicky rozdělených na klasické římské lázně, finské sauny a venkovní sauny. Pokud preferujete finské saunování, můžete si vybrat teplotu, na jakou se cítíte, a to od 60 do 110 stupňů Celsia.

Pro ochlazení jsou zde studené sprchy, studené studny s ledovou drtí či ochlazovací bazének. K relaxaci slouží aromatické sprchy. Římské lázně jsou ideální volbou pro ty, kdo preferují nižší teploty. Můžete si vybrat z pěti parních kabin s teplotami od 25 do 65 stupňů Celsia. K ochlazení vám poté poslouží velký bazén s prosklenou střechou. Venkovním saunám dominuje severský srub. Dále se zde nachází relaxační terasa s lehátky, ochlazovací vířivky a bazének. Spojení čerstvého vzduchu a saunování pro vás bude dvojnásobným zážitkem.

Přijďte objevit kouzlo saunových ceremoniálů do Aquapalace Praha.

Více informací naleznete na www.tydensaunovani.cz.

Týden saunování v Aquapalace PrahaTýden saunování v Aquapalace PrahaTýden saunování v Aquapalace PrahaTýden saunování v Aquapalace PrahaTýden saunování v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka