Týden saunování 2016

Zahájení saunové sezóny

Celostátní kampaň pro podporu zdravého a správného saunování. Letos se uskuteční již 6. ročník a to v termínu 5. -12. listopadu 2016. Ke kampani se mohou přidat sauny a saunová centra z celé ČR, ale i ze zahraničí. Každoročně projekt osloví několik desítek provozovatelů saun. Celostátní týden saunování přinese návštěvníkům saun celou řadu speciálních akcí, spoustu zážitků, nejrůznější výhody a také informace o správném a zdravém pravidelném saunování.

V některých saunách se chystají diskuse o zásadách správného saunování. Řada saun zavádí nově do programu zážitkové saunování. Návštěvníci saun se například dozví proč je dobré chodit do sauny pravidelně, nejlépe každý týden. Jak je důležité dodržovat po prohřátí a ochlazení mnohdy opomíjenou součást saunování a tou je relaxace a odpočinek. Velký prostor je věnován hygieně, pitnému režimu nebo saunování celých rodin včetně dětí. „Týden saunování má přivést do saun nové návštěvníky a těm stávajícím připravit zajímavé zážitky..“ uvádí ředitel kampaně Týden saunování Pavel Hofrichter z České asociace saunérů. Kampaň je silně podpořena mediální aktivitou a má mediální podporu např. v Právu, na vlnách Českého Rozhlasu a v dalších médiích. V roce 2016 bude jedním z mediálních partnerů projekt TV PRIMA – PRIMAPORT.

Tisková konference se uskuteční v Aquapalace Praha.

Na počátku byla kampaň organizována odborníky portálu WellnessNoviny.cz (provozovatel spol. Rain.cz) a Pavlem Hofrichterem. Po založení České asociace saunérů je projekt jedním z jejích aktivit. Na projektu dále produkčně spolupracuje spol. Rain.cz.

Pro více informací a přehled zapojených saunových center, sledujte událost na FB: ZDE

Více o kampani na www.tydensaunovani.cz

Zdroj a fotografie: archiv sauneri.cz - děkujeme.

Týden saunování 2016Týden saunování 2016Týden saunování 2016Týden saunování 2016Týden saunování 2016

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka