Tryskové vysoušeče rukou Jet Dryer

Moderní a úsporné řešení pro hotely, wellness a mnoho dalších provozů

Pokud vás již nebaví povalující se papírové ubrousky na zemi a starosti s jejich neustálým doplňováním, je zde možnost zvolit úspornější a efektivnější řešení. Tryskové vysoušeče rukou Jet Dryer díky své rychlosti sušení (10 sekund) nespotřebují mnoho elektrické energie. V porovnání s náklady na papírové ubrousky se ve většině provozů počítá s finanční návratností již po 1 roce užívání.

Přístroje jsou jedinečné také v tom, že voda z rukou odtéká do spodní nádobky na vodu. Což u klasických fukarů neznáme. U klasických fukarů kape voda na zem a mimo jiné také ve většině případů vás takový přístroj ani neosuší…což má za následek, že se nakonec utřete do svých kalhot.

Vysoušeče Jet Dryer jsou čím dál více populární, za což jsme velmi rádi. Toalety pak vypadají komfortněji a uživatelé jsou spokojenější.

Navíc jsou všechny naše přístroje opatřeny Hepa filtry, díky kterým se nasátý vzduch stane naprosto čistým a hygienickým. Příjemné relaxační účinky navodí vůně obsažená v každém z našich vysoušečů.

Montáž přístrojů je snadná a rychlá. Veškeré technické údaje naleznete na našich webových stránkách www.weltservis.cz/jetdryer/ a v návodech.

Naše společnost Welt Servis se zabývá výhradním dovozem těchto vysoušečů a samozřejmostí je zajištění jak záručního, tak pozáručního servisu. Servisní středisko máme přímo na sídle firmy. Vše máme skladem včetně náhradních dílů.

Využijte Akci a řekněte si o slevu 15% - není omezena odebraným množstvím a platí do konce roku 2016.

V oblasti wellness je společnost WELT SERVIS dobře známá. S jejich produkty se mohou seznámit také odborní návštěvníci konferencí pořádaných asociacemi ABAS ČR a APR. Společnost Weltservis je na trhu již 20 let a dováží vysoušeče rukou Jet Dryer, vysoušeče vlasů Franke Progress, drtiče kuchyňského odpadu EcoMaster, dávkovače vína VinoTek.

KONTAKTY

WELT SERVIS spol. s r.o
. | Třebovická 5046 / 59, 722 00  Ostrava – Třebovice

Filip Wágner, obchodní manažer maloobchod.
Mobil: +420 774 707 285.
Skype: welt.wagner
Email:  wagner@weltservis.cz

Zdroj a fotografie: Filip Wágner

Tryskové vysoušeče rukou Jet DryerTryskové vysoušeče rukou Jet DryerTryskové vysoušeče rukou Jet DryerTryskové vysoušeče rukou Jet DryerTryskové vysoušeče rukou Jet DryerTryskové vysoušeče rukou Jet Dryer

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka