Tropical Paradise, novinka ve slovenské Tatralandii

Tatralandia Holiday Resort je největším celoročním areálem vodní zábavy s ubytováním na Slovensku, v Čechách a Polsku. Jeho součástí je Aquapark Tatralandia a ubytovací komplex Holiday Village Tatralandia. Nachází se v regionu Liptov. Každým rokem jsou připraveny novinky pro návštěvníky. Nyní je to Tropical Paradise, tropický ráj s teploučkou vodou, čtyři bazény a relaxačními zónami s možností opalování i v zimě.

Liptov obklopují největší hory na Slovensku – Vysoké a Nízke Tatry, Veľká a Malá Fatra, Chočské vrchy. Nový TROPICAL PARADISE je řešen jako kousek karibského tropického ráje s průměrnou teplotou 30°C a s originální tropickou flórou. V celém prostoru roste mnoho živých palem (s výškou do 10 metrů). Pod těmito palmami si každý najde svůj kousek na odpočinek. Nová restaurace PARADISO Vám nabídne kulinářský zážitek s národními i mezinárodními chuťovkami.

Celý TROPICAL PARADISE se bude nacházet na podlahové ploše o výměře 4 661 m2 (pro porovnání, fotbalové hřiště má cca 4 230 m2). Stavba ve tvaru mořské mušle je svojí moderností stejně tak zajímavá z exteriéru, jako i z interiéru. Ve výstavbě se používají jedinečné materiály. Například jako střešní plášť je použita střešní fólie, která zaručí úplnou průhlednost (Tato průhledná střešní fólie byla použita na olympijském plaveckém stadionu v Pekingu – známém jako „Vodní krychle“). V našem případě, daný typ střešního pláště nabízí návštěvníkům při ležení na lehátkách výhled na překrásnou okolní scenérii Západních a Nízkých Tater. Navíc, uvedená střešní folie propouští sluneční záření, v Tatralandii se budete moct opalovat i v zimě tak, jako kdyby jste byly na dovolené někde v tropech.

Čtyři moderní bazény s křišťálově čistou vodou a s tropickou teplotou 32°C budou po dokončení druhé etapy výstavby (již od příštího roku) vybaveny množstvím masážních a zábavními atrakcemi. Na osvěžení bude k dispozici vodní bar s přípravou nápojů přímo do bazénu. Pro nejmenší návštěvníky bude k dispozici speciální atrakce, která by neměla chybět v tropickém ráji. Obrovská dřevěná pirátská loď bude dělit relaxační zónu od zábavní zóny. Neodmyslitelnou součástí bude i šnorchlovací bazén, který Vám nabídne pohled na podmořský svět. Ve vlastním odděleném bazénu budou žít svým životem pestrobarevné mořské rybičky a koraly, které budete moct sledovat ze šnorchlovacího bazénu. 
Záměrem TROPICAL PARADISE v Tatralandii je přenést i do středu Evropy kousek přímořského světa. 
Přijďte si užít TROPICAL PARADISE, který Vás za každého počasí odpoutá od běžného každodenního života a přinese Vám zaručeně odpočinek, zábavu a novou energii.

Tropical Paradise, novinka ve slovenské TatralandiiTropical Paradise, novinka ve slovenské TatralandiiTropical Paradise, novinka ve slovenské TatralandiiTropical Paradise, novinka ve slovenské TatralandiiTropical Paradise, novinka ve slovenské Tatralandii

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka