Trico Line

Je sice ještě zima, ale nezadržitelně se nám blíží jarní a letní sezóna. Jaké plavky si máme vzít k vodě a do aquaparků? Zeptali jsme se Jany Smílkové, jednatelky společnosti TRICO LINE, která vyrábí a prodává široký sortiment plavek na českém a slovenském trhu.

V letošním roce jsou trendem tankini. Tedy dvoudílné plavky, které mají klasické kalhotky a místo samotné podprsenky jakýsi nátělník do pasu. My jsme na tuto poptávku mohly hned zareagovat různými střihy, barevnými variantami, vzory a strukturou materiálů. Také našim zákaznicím nabízíme i v tankinách oblíbené vycpávky s efektem push-up.

V loňském roce naše společnost zahájila spolupráci s modelkou Agátou Hanychovou, která se podílela na výběru látek a tvorbě návrhů a vznikla nová limitovaná edice plavek TRICO LINE by Agáta.

Nejžádanější dvoudílné plavky jsou střihem uzpůsobené svou praktičností pro snadné opalování bez vypálených ramínek. V jednodílných plavkách jsou oblíbené stahovací materiály. Vzorům v letošní sezóně vévodí látky pruhované, s puntíky a káro. Barvy jsou pro tuto sezónu voleny spíše pastelové.

V našich obchodech mohou zákaznice kombinovat horní a spodní díl plavek podle potřeby. Specializujeme se i na velké střihy, víme, co sluší jaké postavě a jakými triky se dá nějaké to kilo schovat. Velmi dobrou práci dokáže odvést například látka, která má nějakou neobvyklou strukturu. My vybíráme ty nejkvalitnější látky v Itálii a ve Španělsku a vždy myslíme právě i na střih, který bude z té látky ušitý. Prostě naše heslo je: Nikdo od nás neodejde bez plavek!

Myslíme i na pány - kdo z nich chce zažít legraci nebo oslnit návštěvníky celého aquaparku může si u nás koupit plavky ala rozmarné léto.

Protože šijeme plavky po celý rok, jsou naše strategické prodejny právě u Aquaparků, kde je poptávka celoroční. Pochopitelně v nich zákazníci také najdou plážové šaty, žabky, parea a další zboží, které budou potřebovat na dovolenou v kterékoli roční době. Zde totiž můžeme nejlépe a nejrychleji reagovat na zájem trhu. Máme okamžitou zpětnou vazbu, co zákazníci chtějí, víme, jak fungují naše marketingové akce, slevy atd. a to v případě velkoobchodního prodeje nejde odhadnout.

Zboží je možné objednat také na našich webových stránkách formou e-shopu.

Trico LineTrico LineTrico Line

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka