TriActive – LaserDermatology system

Centrum laserové estetiky (C. L. E.) na Bělehradské ulici v Praze je jediným centrem v České republice, které používá technologii TriActive – LaserDermatology system. TriActive systém vznikl ve spolupráci italských, švýcarských a německých specialistů v kooperaci s dokonale vybavenými mezinárodními výzkumnými centry a je revolucí v boji proti celulitidě.

Toto ošetření v sobě spojuje tři účinné fyzikálně-biologické metody, které jsou v současné době používány samostatně, avšak teprve ve vzájemné spojitosti umožňují dosáhnout mnohonásobně příznivějšího výsledku. Tento jev byl teprve nedávno popsán jako účinková synergie. Jedná se o kombinaci následujících metod: rytmické stahové masáže pomocí modulovaného vakua, čímž se podporuje intenzivní lymfodrenáž, dále šesti laserových diod, které svým infračerveným paprskem zejména v oblasti podkoží účinně stimulují mikrocirkulaci a regeneraci tkání a výrazně tak zpevňují struktury podkožního vaziva, a lokalizovaného chladícího systému, který velmi rychle redukuje edematózní stavy - nadměrné hromadění tekutin.

Výsledkem takto progresivního masážního a stimulačního systému je intenzivní ovlivnění podpůrné vazivové a tukové vrstvy kůže. Tím se přirozeně obnovují biologické mechanismy lymfatického oběhu, které odpovídají za vylučování odpadních produktů (toxinů) a přebytečné vody z tkání. Dochází k okysličení kožních buněk, ke zlepšení jejich metabolismu a k obnovení harmonického seskupení pojivové tkáně.

Technologie TriActive se využívá k efektivní redukci celulitidy na hýždích, stehnech, pažích a břiše, ke zvýšení elasticity kůže, k tonizaci, zpevnění a modelování postavy, jako podpora vyloučení jedovatých a odpadních zplodin z organismu a ke zlepšení metabolismu kůže - redukce depozitního tuku.

Ošetření je nebolestivé - některé klientky dobu ošetření dokonce prospí. Počet ošetření je individuální a odvíjí se od stupně celulitidy a věku klientky - k dosažení výsledku je obecně vhodné absolvovat 10 - 16 aplikací.

 

TriActive – LaserDermatology systemTriActive – LaserDermatology systemTriActive – LaserDermatology system

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka