Tři cenné kovy z Mistrovství Evropy v pole sport

Český reprezentační tým opět nezklamal a z Mistrovství Evropy v pole sport 2017 si vezeme tři cenné kovy!

Sobotní den jsme s očekáváním a napětím sledovali v kategorii ženy naše dvě reprezentantky a v kategorii muži Pavla Koláře. Pavel Kolář předvedl opět skvělé taneční vystoupení a stejně jako na prosincovém Mistrovství světa v pole sport 2016, tak i na tomto šampionátu si vybojoval bronzovou příčku!

Anastasia Akentyeva a Lenka Hůlková se umístily na 11. a 12. místě, a tedy bohužel do TOP 10 finalistek těsně nepostoupily. Jejich originální vystoupení si v sále vysloužily obdivné pohledy. O českou radost se v neděli již tradičně postarala Elizaveta Shevtsova, která si také z tohoto turnaje veze za dechberoucí výkon nejvyšší příčku z juniorské kategorie! Ve stejné kategorii dále excelovala Terezie Drábíková, která se umístila těsně za Elizavetou a se svou rytmickou sambou, kterou roztleskala celý sál, si vytančila stříbrnou medaili. Na krásném pátém místě se v juniorské kategorii se svým nádherně procítěným projevem umístila Barbora Růžičková. Všechna děvčata​ jsou velmi talentovaná, a tedy velkou budoucností českého pole sport. Všem soutěžícím moc gratulujeme a děkujeme za jejich píli, disciplínu a drive!

„Povědomí o českém pole dance ve světě roste. Medailově nejúspěšnější světové mistrovství pro nás bylo v roce 2015, kdy se česká reprezentace stala historicky nejlepší a odvezli jsme si celkem 5 medailí. Z posledního světového mistrovství 2016 jsme si z Florencie přivezli medaile 4 a nyní si vezeme tři cenné kovy z Mistrovství Evropy. Český pole dance se tak řadí ke světové špičce a jsme na naše reprezentanty neskutečně hrdí,“ dodává pyšně organizátorka Olga Marešová. Na stupně vítězů se také letos postaví tři nejlepší z každé kategorie, ti nejúspěšnější pak mohou pomýšlet na kvalifikaci na Mistrovství světa.

Fotografie zaslala Olga Marešová, Czech pole & aerial sports federation (CPASF) – děkujeme.

Tři cenné kovy z Mistrovství Evropy v pole sportTři cenné kovy z Mistrovství Evropy v pole sportTři cenné kovy z Mistrovství Evropy v pole sportTři cenné kovy z Mistrovství Evropy v pole sport

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka