Tradiční noční běh Prahou

METRO Běh na 10 km je soutěžním během, který startuje ve večerním čase uprostřed historické Prahy a to již 10. září. Tento atraktivní sportovní zážitek je určen pro všechny starší 15-ti let. Nově otevřen i pro ženy!

Závod Mattoni Grand Prix Praha se blíží a PIM přichází s NOVINKOU!
METRO Běh na 10 km je nyní otevřen také ženám! Dámy, máte jedinečnou příležitost zaběhnout si adidas Běh pro ženy 5 km (stále jenom pro Vás), anebo si poměřit síly s pány na 10 km vzdálenosti. Stejně jako v minulém roce nabízíme i závody tříčlenných týmů. Neváhejte a zaregistrujte se na Mattoni Grand Prix Praha již nyní! Získáte nejen příznivější cenu, ale také větší motivaci pro letní trénování!

Závod Mattoni Grand Prix Praha se blíží a PIM přichází s NOVINKOU! METRO Běh na 10 km je nyní otevřen také ženám! Dámy, máte jedinečnou příležitost zaběhnout si adidas Běh pro ženy 5 km (stále jenom pro Vás), anebo si poměřit síly s pány na 10 km vzdálenosti. Stejně jako v minulém roce nabízíme i závody tříčlenných týmů. Neváhejte a zaregistrujte se na Mattoni Grand Prix Praha již nyní! Získáte nejen příznivější cenu, ale také větší motivaci pro letní trénování!

Tradiční noční běh PrahouTradiční noční běh Prahou

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka