Tipy na výlety v Horním Rakousku

Nový portál Web2.0 nabízí na adrese www.vyletyrakousko.cz mnoho tipů na nejrůznější výlety v Horním Rakousku. Jednoduché ovládání a celá řada praktických informací o volnočasové nabídce českým zájemcům Horní Rakousko ještě více přibližují.

Mezi Šumavou na severu a věčným ledem Dachsteinu na jihu, mezi zeleným Innem na západě a řekou Enns na východě se nachází Horní Rakousko. Tento „Kraj pro náruživé“, rozprostírající se v bezprostředním sousedství jihočeské hranice, překvapí svou neuvěřitelnou rozmanitostí: Křišťálově průzračná jezera, majestátní hory a vybraná kulturní nabídka – to vše soused jižních Čech nabízí. Vzhledem ke krátké vzdálenosti je Horní Rakousko také perfektním cílem jednodenních výletů pro celou rodinu. Rozmanitá nabídka na www.vyletyrakousko.cz.

Na www.vyletyrakousko.cz čeští turisté naleznou mnoho přespříhraničních výletních cílů. Internetové stránky přinášejí ty správné tipy na výlet a obsahují všechny důležité informace o volnočasové nabídce Horního Rakouska: Jsou zde uvedeny otevírací doby, trasy příjezdu, informace o počasí, ale také tipy na občerstvení v doporučených gastronomických podnicích. Ať již hledáte adrenalinové vzrušení, odpočinek, zážitky v přírodě nebo spoustu zábavy pro celou rodinu, v Horním Rakousku můžete podniknout celou řadu výletů, které si opravdu užijete a na které budete dlouho rádi vzpomínat. Vše je pro Vás připraveno online v češtině.

Jednoduše a rychle do Horního Rakouska

Jednoduchá struktura portálu Web2.0 rychle vyhledává ideální výletní cíle a umožňuje sdílet zážitky s ostatními uživateli, přidávat hodnocení, psát komentáře, nahrávat fotografie nebo diskutovat ve fóru. Unikátní je vyhledávání tipů na výlet pomocí fotografií, kdy zájemce na základě výběru favorizovaných snímků obdrží nabídku odpovídající jeho osobnímu profilu. Další vyhledávání je možné přes zadání textu, rozšířeným způsobem přes výběr zájmů nebo okresů nebo přes interaktivní mapu. Speciální označení tipu na výlet jako „bez bariér", „vhodné pro děti", „za každého počasí" nebo „vhodné pro skupiny" vyhledávání ještě dále diferencuje a výletníkům různých zájmů tak umožňuje ideální plánování volného času.

Vedle tipů dne navrhuje portál výletní tipy na víkend a dále tipy na výlet, které komunita uživatelů vyhodnotila jako nejlepší. Na portálu se můžete podívat na aktuální informace o počasí přímo v cíli výletu, zrovna tak jako na aktuální snímky webových kamer. Teď už jen kliknout na www.vyletyrakousko.cz, vybrat nejlepší tip na výlet a hurá do Horního Rakouska!

Tipy na výlety v Horním RakouskuTipy na výlety v Horním RakouskuTipy na výlety v Horním Rakousku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka