Tip na zimní výlety

Nevíte, kam vyrazit v zimě na výlet? Řada českých lyžařských středisek rozšiřuje nabízené služby. Třeba na Čihalce v Orlických horách teď můžete využít nově vybudovaného snowparku, v Peci pod Sněžkou čeká běžkaře upravovaná Krkonošská magistrála a ve Velkých Karlovicích se můžete po lyžovačce ohřát v termálních bazénech se slanou vodou.

Nugget Snowpunx Čihalka

V Olešnici v Orlických horách můžete navštívit nově vybudovaný snowpark, ve kterém si mohou zajezdit jak začátečníci, tak ostřílení borci. Najdete tu řadu originálních, na našich horách jinde nevídaných překážek.

Lyžařský areál Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou je známa nejen jako výchozí bod na nejvyšší horu České republiky Sněžku, ale také jako aktivní horské středisko jak v létě, tak i v zimě. Lyžařský areál, který provozuje čtyřsedačkovou lanovku a 10 vleků, je největším v celé lokalitě. Využít zde můžete i nejdelší snowpark v Česku. Pro vyznavače snowboardingu je po celou sezónu v provozu velký funpark. Pro běžkaře je stále upravována Krkonošská magistrála. Ski areál je součástí regionu Skiarena Krkonoše, který vznikl spojením 6 lyžařských areálů východních Krkonoš, kde mohou lyžaři využít společné jízdenky (skipasu).

Termální bazény Wellness Horal

Ski areál Razula v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd a Javorníků poskytuje svým návštěvníkům celkem čtyři sjezdové tratě a snowpark. Nyní už návštěvníky lokality nezaskočí ani obleva v zimě nebo deštivé počasí v létě. Nově otevřené termální bazény Wellness Horal ve Velkých Karlovicích přinášejí relaxaci i zábavu ve slané vodě vyhřívané až na 36°Celsia po celý rok. Relaxační centrum L-SPA, které je nedílnou součástí hotelu Laterna ve Velkých Karlovicích poskytuje relaxaci těla i ducha, celkovou péči o tělo a celou řadu procedur, včetně široké škály exotických masáží z různých koutů světa.

Tip na zimní výletyTip na zimní výletyTip na zimní výlety

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka