ThoraxTrainer® - běžkařský trenažér ve fitness Aquapalace Praha

Připravte se na zimu díky unikátnímu stroji, který dokáže velmi reálně napodobit klasické běžecké lyžování. Dostaňte se zpět do kondice a zlepšete svůj styl na běžkách. Na ThoraxTrainer® vám stačí 10 minut 2x týdně. Dva stroje naleznete ve fitness Aquapalace Praha.

ThoraxTrainer® je první lyžařský ergometer schopný napodobit klasické běžecké lyžování, se soupažným nebo i střídavým odrážením. Je speciálně vyvinutý pro zlepšení síly, výdrže, stability těla, techniky jízdy a objemu plic nejen pro běžce na lyžích. ThoraxTrainer® vám nabízí možnost posílit celé tělo a při tom spálit více kalorií než na kterémkoliv jiném stroji, navíc je velmi šetrný ke kloubům.

 

Nečekejte na první sníh a projeďte se na běžkách už nyní ve fitness Aquapalace Praha, stejně tak jako závodní běžci, kteří ThoraxTrainer® používají pro celoroční trénink. Naučit se pohyb na ThoraxTrainer® je velmi snadné. Tento vysoce efektivní trénink vám přinese opravdové výsledky a vy ucítíte zvyšující se kondici, pevnější svaly i ubývající váhu. Dokonce na něm můžete zlepšit i svou techniku jízdy na běžkách a být tak plně připraveni na zimní sezonu. ThoraxTrainer® využívali sportovci v olympijské vesnici během zimní olympiády ve Vancouveru v roce 2010 a je součástí tréninku lyžařské reprezentace Norska, Švédska a Dánska.

 

Dva přístroje můžete využít při běžné návštěvě fitness Aquapalace Praha. Máte možnost zakoupení jednorázového vstupu za 190 Kč, nebo tříměsíční až roční permanentky.

 

Fotografie poskytla Veronika Machková, PR Aquapalace, děkujeme.

ThoraxTrainer® - běžkařský trenažér ve fitness Aquapalace PrahaThoraxTrainer® - běžkařský trenažér ve fitness Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka