Therapeutic touch & feeling touch

17. dubna 2010 proběhne v Praze v Kobylisích odborný seminář zabývající se bezdotykovými a speciálními relaxačními masážemi. Pokračovací seminář proběhne 15. května 2010. Minulý termín masérského semináře regeneračních a relaxačních technik se setkal s velkým zájmem, proto doporučujeme zaslat přihlášku včas.

V sobotu 20. 3. 2010 proběhl v sále sídla APR v Praze - Kobylisích masérský seminář regeneračních a relaxačních technik, práce s energetickým polem na fyzickém těle Therapeutic Touch & Feeling Touch. Nezúčastněný divák by si mohl připadat jako ve škole čarodejnic - veškeré pohyby při nácviku působení na klienta se provádí bez přímého fyzického dotyku. To je poměrně veliká výhoda při práci s klientem, který z jakéhokoliv důvodu nesnese dotyk maséra nebo kde dotyk z pozice maséra není vhodný.

Účastníci si sami na sobě pod vedením lektorky Mgr. Olgy Kučerové zkoušeli působení tohoto netradičního způsobu energetických masáží, které je možné aplikovat zcela samostatně nebo jako doplňkové procedury ke „klasické" masáži. Nacvičované procedury mají za účel podporovat nejen fyzickou, ale především psychickou relaxaci klienta, kterému přináší uvolnění a úlevu.

Pro terapeuta přináší možnost rozšíření nabídky služeb a tím i plus v konkurenčním boji o klienta. Vzhledem k vysokému zájmu účastníků se seminář protáhl o 3 hodiny. S lektorkou bylo domluveno zopakování semináře a následná rozšiřující lekce, která naváže na tyto první krůčky v nových technikách. Foto z akce je možné prohlédnout na stránkách Asociace pracovníků v regeneraci ve fotogalerií akcí. Nový termín semináře včetně rozšíření o autogenní trénink se uskuteční v Praze - Kobylisích 17. dubna 2010 a pokračovací seminář 15.května 2010. Pokud máte zájem, přihlašte se včas na internetových stránkách - místa na semináři jsou omezená.

Therapeutic touch & feeling touchTherapeutic touch & feeling touchTherapeutic touch & feeling touchTherapeutic touch & feeling touch

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka