TESCO Grand Prix Praha - přijďte se proběhnout pro radost, pro zdraví i pro pomoc dětem

TESCO Grand Prix Praha je poslední ze závodů PIM Běžeckého seriálu 2010. Akce, která se uskuteční v sobotu 11. září večer v osvětlených ulicích Prahy, spojuje běh s charitativní činností.

Celou akci bude na Staroměstském náměstí i na trati doprovázet řada hudebních vystoupení a bohatý doprovodný program.

Součástí TESCO Grand Prix je několik závodů. Tesco Běh pro život má 3,8 km a start je na Staroměstském náměstí v 18.00 hod. Tento nesoutěžní běh patří do série charitativních běžeckých akcí, které probíhají v různých městech České republiky. Celý výtěžek ze startovného bude věnován na konto Nadačního fondu dětské onkologie Krtek.

Pětikilometrový soutěžní adidas Běh pro ženy má start v 19.30 hodin a desetikilometrový METRO Běh pro muže ve 20.30 hodin. Zúčastnit se jich mohou běžci a běžkyně starší 15 let a to buď jednotlivě nebo ve tříčlenných týmech.

Běhu Ambasád se mohou zúčastnit zaměstnanci ambasád, ministerstev a dalších českých i zahraničních institucí. Mohou soutěžit jako tým a zároveň své výsledky navzájem porovnat. Členové týmu startují v jednom ze závodů TESCO Grand Prix Praha dle své kategorie (METRO Běh pro muže 10km, adidas Běh pro ženy 5km) a jejich výsledné časy budou sečteny pro finálové hodnocení. Týmy ambasád mohou také podpořit charitativní projekt účastí v Tesco Běhu pro život 3,8 km.

Oblíbenou součástí běžeckého programu je prestižní Hilton Cloud 9 Barmanský běh. Tříčlenné týmy soutěží v neobvyklé běžecké disciplíně, kterou je překážkový běh s podnosem plným sklenic.

TESCO Grand Prix Praha - přijďte se proběhnout pro radost, pro zdraví i pro pomoc dětemTESCO Grand Prix Praha - přijďte se proběhnout pro radost, pro zdraví i pro pomoc dětemTESCO Grand Prix Praha - přijďte se proběhnout pro radost, pro zdraví i pro pomoc dětemTESCO Grand Prix Praha - přijďte se proběhnout pro radost, pro zdraví i pro pomoc dětem

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka