Termální bazény Wellness Horal přivítaly 100-tisícího návštěvníka

Termální bazény Wellness Horal v hotelu Horal ve Velkých Karlovicích přivítaly v pátek 16. března jubilejního 100-tisícího návštěvníka. Stala se jí Zdeňka Drhová z Prahy. Z rukou ředitele Wellness Horal Martina Pařízka při té příležitosti převzala voucher pro 2 osoby na Wellness den pro zdraví, což je celodenní pobyt v relaxačním centru s masáží a tříchodovým menu.

„Mám velkou radost, výhru určitě s manželem brzy využijeme. Jezdíme k vám třikrát ročně. Z Prahy je to sice docela daleko, ale za zdejší služby a spoustu možností vyžití v zimě i v létě nám to rozhodně stojí,“ pochvalovala si Zdeňka Drhová. Do hotelu Horal podle svých slov jezdí již od roku 2000. „Pamatujeme si tedy ještě časy, kdy tu nebylo relaxační centrum s bazény, a současná podoba hotelu prostě nemá chybu. Vaše služby jsou srovnatelné s Rakouskem. Osobně nejradši využíváme tepidarium a oblíbili jsme si thajské masáže,“ dodala výherkyně.

Termální bazény Wellness Horal, nacházející se v hotelu Horal v Resortu Valachy, jsou otevřeny od začátku roku 2011. Přístupné jsou nejen ubytovaným hostům, ale také široké veřejnosti – ta tvoří přibližně 45% návštěvníků. Areál si již získal mezi lidmi značnou popularitu. Loni v říjnu dokonce získal Cenu Kudy z nudy v soutěži, v níž veřejnost rozhoduje o nejzajímavějších turistických nabídkách Česka. Bazény zvítězily v kategorii Podnikatelský počin a celkově obsadily 7. příčku.

„Termální bazény výrazně zvýšily obsazenost našich hotelů, nabízejí totiž zábavu v každém ročním období a za každého počasí a ubytovaní hosté vítají, že mají vstup zahrnutý v ceně pobytu. Bazény ale využívají i turisté ubytovaní v okolních hotelech a penzionech a „na otočku“ se k nám jezdí vykoupat také lidé z širokého okolí včetně Ostravska či slovenského příhraničí,“ uvedl ředitel Wellness Horal Martin Pařízek. Pro návštěvníky přibyla během uplynulých měsíců řada zvýhodnění, mj. věrnostní program s 11. vstupem zdarma nebo Wellness den pro zdraví. „Zavedli jsme novou tradici v podobě Saunové noci každou první sobotu v měsíci. Až do konce zimy lyžařům nabízíme akci Lyžuj a plav, díky níž mají s vybranými skipasy z našeho Ski areálu Razula hodinový vstup zdarma,“ popisuje novinky a služby Martin Pařízek.

Termální bazény se nachází v prosklené hale s výhledem do údolí pod terasou hotelu Horal. Tvoří je plavecký bazén dlouhý 20 metrů, stejně velký zábavně relaxační bazén s vodními atrakcemi jako jsou divoká řeka, jeskyně či masážní lavice a dětský bazének. Bazény se plní vodou z vlastního vrtu z hloubky 100 metrů, která se vzhledem k vysoké kvalitě chemicky neupravuje, jen dohřívá k teplotě termálních pramenů - plavecká část na 28°C a relaxační na 36°C. Voda obsahuje minerální látky a je obohacována o sůl.

Součástí Wellness Horal jsou také klimatizované kardio fitness studio a saunový svět s nabídkou procedur a masáží s rodilými Thajkami, Srí Lančany a Filipínkami. Od léta tu nabízejí saunovací rituály, které jsou v tuzemsku zatím spíše ojedinělou službou.

 

Fotografie: firma HP Tronic, Resort Valachy

Termální bazény Wellness Horal přivítaly 100-tisícího návštěvníkaTermální bazény Wellness Horal přivítaly 100-tisícího návštěvníkaTermální bazény Wellness Horal přivítaly 100-tisícího návštěvníkaTermální bazény Wellness Horal přivítaly 100-tisícího návštěvníka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka