Televize Prima oslaví příchod Nového roku netradičně v aquaparku v Čestlicích

Aquapalace Praha společně s Televizí Prima připravují netradiční oslavu Nového roku. Akce s výstižným názvem Silvestr na pláži se uskuteční 31. prosince 2011 od 19 hodin v největším českém aquaparku v Čestlicích. V přímém přenosu televize Prima z tropického ráje diváci uvidí řadu českých umělců v čele s Karlem Gottem, Lucií Bílou a hvězdami show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Vstupenky na Silvestrovskou show je možné zakoupit v síti Ticket Stream nebo přímo v Aquapalace Praha.

Návštěvníci aquaparku i televizní diváci se mohou těšit na pestrou plážovou párty, kterou bude moderovat Gabriela Partyšová a Aleš Háma. Největšími hvězdami budou Karel Gott, Lucie Bílá a Petr Kolář. Karel Gott si pro své vystoupení připraví netradiční mix písní. Fanouškové se mohou těšit na originální vystoupení. Scénu oživí svým zpěvem a půvabem i Lucie Bílá. Vedle svých sólových vystoupení oba umělci zazpívají také společný duet.

Silvestrovskou párty si nenechají ujít a svým vystoupením zpestří také Petr Kolář, houslový virtuos Pavel Šporcl, Michal Šeps, zpěvačka Debbi, která letos získala Anděla za nejlepší píseň se svým hitem Touch the sun, duo Verona s písní Hey boy či zpěvák Meki Žbirka. Diváky čeká i vystoupení kouzelníka Richarda Nedvěda, účastníků soutěže ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT a překvapí i ohňová show.

Silvestrovská show se odehraje ve všech třech palácích Aquapalace Praha. Hlavní pódium,
na kterém se odehrají všechna vystoupení umělců, bude v Paláci relaxu. Netradiční scéna, kde zpěváci, herci a hudebníci předvedou svůj talent, bude přímo nad vodní plochou bazénu. Další doprovodný program a pohybová vystoupení se odehrají v Paláci dobrodružství a v Paláci pokladů u bazénu s umělým vlnobitím a vrakem pirátské lodi.

Hosté show tak mohou strávit silvestrovský večer jako na pláži, protože v aquaparku je teplé počasí po celý rok. Pro zájemce, kteří chtějí oprášit letní oblečení a plavky doporučujeme zakoupit včas vstupenky přímo v aquaparku v Čestlicích. Během večera je možné nejen přihlížet vystoupení umělců, ale zároveň si užít vodních atrakcí, které aquapark v Čestlicích nabízí. Zajištěno bude i občerstvení v pěti barech a raut v restauraci přímo v prostorách aquaparku. Samozřejmostí je zázemí pro hosty, jako jsou šatny, toalety, sprchy i odpočinkové zóny
a dohled proškolených plavčíků a profesionální personál aquaparku.

Přímý přenos z Aquapalace Praha bude Televize PRIMA vysílat od 19.00. Během silvestrovské nabídky pořadů pozve diváky prostřednictvím kamer do rozdováděného a tropickou atmosférou naplněného prostředí aquaparku celkem pětkrát. Každou hodinu bude vysílán jeden několikaminutový vstup. V posledním pátém přímém přenosu od 23.00 se diváci s Televizí PRIMA přehoupnou přes půlnoc. Budou tak svědky finále silvestrovského večera, který vyvrcholí přípitkem Karla Gotta a Lucie Bílé jen pár vteřin před půlnocí.

Scénář večera pochází z pera Víta Pokorného. Režie se ujal nejúspěšnější režisér a profesionál televizních silvestrů posledního dvacetiletí, pan Jiří Adamec.

 

Zdroj a foto: Aquapalace Praha

Televize Prima oslaví příchod Nového roku netradičně v aquaparku v ČestlicíchTelevize Prima oslaví příchod Nového roku netradičně v aquaparku v ČestlicíchTelevize Prima oslaví příchod Nového roku netradičně v aquaparku v ČestlicíchTelevize Prima oslaví příchod Nového roku netradičně v aquaparku v Čestlicích

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka