Taťána Kuchařová předala seniorům Power Plate

Taťána Kuchařová včera předala unikátní vibrační rehabilitační a cvičební stroj PowerPlate pro5 AIRdaptive pražskému Domovu Sue Ryder, který se stará o seniory. Taťána získala stroj pro svoji Nadaci Krása pomoci, která se věnuje podpoře seniorů, jako dar u příležitosti slavnostního představení Power Plate v originálním designu slavného návrháře Kenza Takady. Nyní tento stroj poslouží Domovu Sue Ryder, kde bude využíván dlouhodobými obyvateli i návštěvníky denního stacionáře.

„Jsem velmi ráda, že společnost Power Plate myslí i na opomíjenou generaci seniorů. Jeho účinky jsou dobře známé, a tak věřím, že lidem v Domově Sue Ryder pomůže zmírnit řadu zdravotních komplikací, které věk přináší,“ řekla Kuchařová. Konkrétní přínosy Power Plate přiblížila Ivana Fišerová, zástupkyně Power Plate pro ČR a Slovensko. „Power Plate je držitelem mezinárodního certifikátu výrobce zdravotnického zařízení. Je dobrým nástrojem pro zlepšení kvality života seniorů, kteří trpí bolestmi a sníženou pohyblivostí, koordinací a flexibilitou. Pomáhá při získávání stability, představuje prevenci před osteoporózou a artrózou a podporuje kardiovaskulární systém,“ vysvětlila Fišerová.

Spolupráce Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci a Power Plate pokračuje a připojila se k ní i síť fitness a wellness klubů Holmes Place, kteří společně připravili pro seniory v klubu Holmes Place Energy Smíchov hodinu cvičení v Power Plate studiu s možností návštěvy posilovny či relax zóny.

Zdroj a fotografie: Communication Works, s.r.o.

Taťána Kuchařová předala seniorům Power Plate

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka