Tajemství svůdné pokožky

Speciální letní péče Saloos

V létě trávíme daleko více času venku na čerstvém vzduchu. Většinou sportujeme, zahradničíme, nebo jen tak lenošíme při opalování, každý podle svého gusta. A nikdo nepohrdne koupelí, ať v bazénu nebo v moři. Všechny tyto aktivity podporují nejen naši kondici, ale i dobrou náladu, jednoduše nám dopřejí cítit se skvěle.

A pokud chceme, aby se tak cítila i naše pokožka, nezapomínejme na kvalitní péči. Pobyt ve vodě i slunění ji totiž dokážou pěkně vysušit, takže se může lehce stát „ještěrčí“. Jednou z možností příjemného ošetření nabízejí přírodní oleje. Zvládnou výživu, hydrataci i regeneraci a pokud je zapotřebí, pokožku také zklidní. Obnovují lipidovou vrstvu kůže a tak zabraňují vysoušení a nepříjemnému šupinatění. Povrch pokožky krásně vyhladí, takže působí zdravě a přitažlivě bez známek stárnutí.

100% čistý BIO kokosový olej je ideálním pomocníkem při péči o suchou pokožku. Hodí se na ošetření těla i obličeje. Obzvlášť vhodný je po opalování, kdy kůže potřebuje hydratovat a regenerovat. Velmi dobře se vstřebává a lehce roztírá, proto se často používá také k relaxačním masážím. BIO kokosový olej Saloos má čistě přírodní složení a multifunkční použití. Účinně regeneruje nejen pokožku těla, ale také vlasy. Pro své zklidňující účinky je oblíbený jako balzám po holení nebo epilaci.

Mandlový rostlinný olej k pěstění kůže používali už staří Římané. Je ceněný především pro schopnost výživy a zklidnění. V péči o suchou pokožku, kterou krásně promastí a zvláční, je prakticky nezastupitelný. Jde o velmi šetrný olej s jedinečným složením, proto ho výborně snáší i citlivá pokožka miminek. Mandlový rostlinný olej lisovaný za studena je bohatý na vitamíny A, E, F a minerály, pro kůži nepostradatelné. Na trhu se často vyskytuje jako rafinovaný, proto je obzvláště důležité věnovat pozornost jeho formě a vždy volit olej lisovaný za studena.

Všeuměl mezi oleji - tělový a masážní BIO Levandulový olej je oblíbený po svoje široké použití a hojivé účinky. Sáhněte po něm, pokud jste to přehnali se sluníčkem nebo utrpěli popáleniny obecně. Pokožku krásně zklidní a napomůže jejímu rychlejšímu zhojení. Levandule je známá svými relaxačními účinky - dokáže zklidnit nervy, uvolňuje a zmírňuje napětí. Ocení ho i nespavci. Zkuste si dát lehkou masáž před ulehnutím – budete snadněji usínat a vyspíte se „do růžova“.

Přípravky Saloos představují přirozenou péči o pokožku, jakož i dosažení celkové harmonie těla a duše.

Více o BIO kosmetice Saloos  najdete na internetový stránkách.

Fotografie zaslala Laďka Petrjánošová – děkujeme.

Tajemství svůdné pokožkyTajemství svůdné pokožky

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka