Tajemství bio arniky pro krásu vašich rukou

Novinka od Yves Rocher

Výzkum rostlinné kosmetiky Yves Rocher vybral Arniku chamissonis pro její regenerační účinky a ochranné vlastnosti. Tento druh arniky je pěstován dle zásad ekologického zemědělství v bretaňské vesnici La Gacilly, kolébce značky Yves Rocher.

Řada kosmetiky s bio arnikou pro krásu vašich rukou, která bude v prodeji od 29. Srpna 2011, je tvořena těmito produkty:

SOS gel pro čisté ruce

Tento gel umyje vaše ruce bez vody či mýdla. Naneste oříšek gelu na své ruce a pečlivě jej rozetřete. Nepoužívejte na obličej a na podrážděnou pokožku. Neobsahuje parabeny.

Krém na ruce a nehty 2 v 1

Tato péče dodá krásu i ochranu vašim rukám i nehtům. Hydratuje, vyhlazuje pokožku a dodává jí hebkost. Nanášejte každý den a jemně vtírejte do pokožky i na nehty a jejich okolí. Obsahuje složky rostlinného původu: bio arnika, která chrání vaše ruce před vlivy vnějšího prostředí a výtažek z růže, který vyhlazuje pokožku a navrací jí hebkost. Neobsahuje parabeny.

Zimní balzám na ruce

Vaše ruce v zimě trpí, pokožka je vysušená a rozpraskaná. Dodejte jim intenzivní regenerační péči! Pokožka rukou bude příjemně zklidněná a opět získá svou hebkost a jemnost. Nanášejte podle potřeby, zaměřte se na nejvíce poškozené části vašich rukou. Obsahuje složky rostlinného původu: bio arnika, která chrání vaše ruce před vlivy vnějšího prostředí a máslo z Karité, které má opravné účinky.

Vyživující krém na ruce

Tento krém zklidní pnutí a dodá suché pokožce vašich rukou potřebnou výživu. Používejte podle potřeby, jemně masírujte, dokud se krém nevstřebá. Obsahuje složky rostlinného původu: bio arnika, která chrání vaše ruce před vlivy vnějšího prostředí a sezamový olej dodávající pokožce intenzivní výživu. Neobsahuje parabeny.

Hydratační krém na ruce

Stejně jako obličej, jsou i vaše ruce vystavovány vnějším vlivům prostředí. Proto je chraňte a hydratujte po celý rok. Tento krém s dlouhodobým účinkem je vhodný ke každodennímu použití. Jemně masírujte, dokud se krém nevstřebá. Neobsahuje parabeny.

 

Zdroj fotografií: Yves Rocher

Tajemství bio arniky pro krásu vašich rukouTajemství bio arniky pro krásu vašich rukou

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka