Ta nejlepší vířivka pro vaši zahradu

Jak nejlépe relaxovat v pohodlí svého domova? Každý z nás si chce po každodenním pracovním vytížení dopřát „svoji chvilku“ na doplnění sil a energie. Je mnoho možností relaxace, ale dokonalému uvolnění ve vířivce se nic jiného nevyrovná. Kombinace masážních trysek, bublinek, hudby a klidu vaší zahrady vám zajistí komplexní relaxaci přímo u vás doma.

Doba strávená v hydromasážním bazénu, jak se také vířivce říká, má blahodárné účinky pro naše celé tělo. Celý proces podporuje tvorbu pokožky, přispívá k vylučování nežádoucích látek z organismu, uvolňuje svalové a duševní napětí a především snižuje stres a únavu. Pobyt ve vířivce se také doporučuje při otocích na dolních končetinách, kdy zlepšuje proudění krve a napomáhá také při celulitidě.

Pokud jste již začali přemýšlet o nákupu vířivky pro vaši zahradu, tak je třeba se obrátit na kvalifikované a ověřené výrobce. Česká společnost Caretta Spa Technologies s. r. o. působí v oblasti vývoje a dodávek wellness technologií od roku 2000. Její vířivky se staly synonymem pro atraktivní design, nejnovější technologie a postupy a jedinečného přístupu pro své zákazníky. Každá vířivka Caretta je vyráběna zákazníkům na míru dle jejich požadavků, což společnost odlišuje od ostatních výrobců. To umožňuje využití kompozitého materiálu, který je charakteristický svojí snadnou údržbou, relativní lehkostí při zachování tvrdosti materiálu (tloušťka až 12 mm), atraktivností a designem povrchu a snadnou opravitelností.

Jeden z mnoha modelů vířivek od společnosti Caretta je vířivka Infinité, která Vám navodí tu správnou příjemnou náladu během relaxace v klidu domova. Je vhodná jak na zahradu, tak na terasu nebo do interiéru. Tento hydromasážní bazén nabízí až pět masážních pozic, které si může zákazník přizpůsobit svému přání. Vířivka Infinité se vyznačuje nízkými provozními náklady, vysokým standardem, efektivní filtrací vody, čistě evropskými komponenty a dalšími doplňky pro dosažení maximálního požitku z relaxace. Celkové uvolnění mysli vám umožní chromoterapeutické osvětlení hladiny masážního bazénu a nová generace aromaterapie. Příjemnou náladu rovněž navodí výkonný audio BlueTrans systém, který je možno nainstalovat do vířivek Caretta. Všechny tyto aspekty zajistí nezapomenutelný zážitek, díky kterému se vyplatí do vířivky investovat.

Nejvhodnější doba k pořízení vířivky je právě nyní! Informujte se o nabídce, nebo se přijďte podívat do showroomu společnosti Caretta v Ostravě – Hošťálkovicích.

Společnost získala v roce 2010 prestižní ocenění vířivky luxusní řady Designo model Gemino, která získala mimo jiné ocenění Stříbrnou cenu České stavební akademie v kategorii výrobek roku - technologie roku 2009. O důvod víc proč si koupit českou kompozitovou vířivku CARETTA SPA!

Ta nejlepší vířivka pro vaši zahraduTa nejlepší vířivka pro vaši zahraduTa nejlepší vířivka pro vaši zahradu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka