Svěží slevy ve Fresh edici vířivek Caretta

Fresh je zbrusu nová edice nejlepších vířivek Gemino, Infinité a Tempesta českého výrobce vířivek, společnosti CARETTA Spa Technologies. Jarní edice Fresh je obohacená o další výbavu a zajímavé akční ceny. Dvojitá termoizolace nebo optimalizované masáže či křišťálová voda s ozonátorem O3Gen - to jsou jen některé výhody limitované edice Fresh!

Kvalita výroby, netypická argonomie doplněná o funkční čistý design a důkladné zpracování je nejdůležitějším aspektem ostravské firmy CARETTA Spa Technologies. Ta právě uvedla na trh novou limitovanou edici Fresh, ve které zákazníci naleznou nejoblíbenější vířivky této firmy za výrazně snížené ceny a navíc s rozšířenou výbavou.

A co je možné v rámci nadstandardní výbavy očekávat?

Jednoznačným lákadlem jsou optimalizované masáže, Ozonátor O3Gen, který automaticky redukuje potřebu filtrace a výsledkem tak je neustále křišťálově čistá voda. Ve snaze respektovat moderní světové trendy v oblasti wellness, je Fresh edice obdařena také chemoterapeutickým světlem s automatickým střídáním barev k poskytnutí ještě silnějšího pocitu uvolnění a relaxace. Dalším podstatným atributem Fresh edice je dvojitá termoizolace, která využívá odpadní teplo čerpadel. Tato chytrá technologie navíc v kombinaci s poskytovaným zesíleným termokrytem výrazně redukuje provozní náklady a je tak šetrnější k životnímu prostředí.

"Pokud si chcete pořídit vířivku, můžete nyní využít historicky nejlepší nabídky, kterou kdy firma Caretta uvedla na trh" uvádí Robert Král – majitel firmy CARETTA Spa Technologies.


Limitovanou nabídku Fresh edice vířivek Caretta naleznete zde.

Svěží slevy ve Fresh edici vířivek CarettaSvěží slevy ve Fresh edici vířivek CarettaSvěží slevy ve Fresh edici vířivek Caretta

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka