Svěží kolekce jemných tělových krémů od L'OCCITANE

L'OCCITANE představuje novou trvalou kolekci krémů z bambuckého másla, které ochrání vaši pokožku před zimou, zatímco se budete moci těšit ze svěží vůně jara.

Jemný tělový krém

Vanilka, limetka a růže - v každém jemném tělovém krému se nachází kombinace 10% bambuckého másla s jednou z těchto příjemných jarních vůní, přinášejících osvěžení a dobrou náladu do ponurých zimních dnů. Chladné období s extrémně nízkými teplotami zanechává v kombinaci s těžkým oblečením vaši pokožku oslabenou, prahnoucí po výživě a hebkosti. Lehká textura jemného tělového krému L'OCCITANE se snadno vstřebává do pokožky a v sekundách odstraňuje její zimní rozmrzelost.

Vyberte si ze tří hravých plechových krabiček, které představují tři okouzlující ingredience. Okusit můžete jemný tělový krém s vůní aromatické vanilky, pikantní limetky či něžné růže. Zvolte si sami, jakou barvu a vůni budete chtít každý den nosit při sobě. Vaše volba bude reprezentovat vaši náladu a vy se budete moci cítit svěže s každým okamžikem.

Cena: 495 Kč, 100 ml



ROZEHŘEJTE ZIMNÍ DNY S BAMBUCKÝM MÁSLEM L'OCCITANE

L'OCCITANE byla jednou z prvních kosmetických společností, jež vyvinula kompletní sortiment s bambuckým máslem, zabývající se péčí o pleť. Vlastnosti této jedinečné složky jsou pozoruhodné, a to v několika ohledech. Bambucké máslo je známé především pro svou zázračnou schopnost vyživovat, hydratovat a chránit.

Úspěch unikátní složky je spojen s prací žen z Burkina Faso, od kterých L'OCCITANE nakupuje vysoce kvalitní bambucké máslo pro svou kosmetiku. Již od roku 1980 se máslo vyrábí prostřednictvím udržitelného společného rozvojového programu zahájeného Olivierem Baussanem, zakladatelem značky. V návaznosti na spolupráci se ženami z Burkina Faso byl nedávno L'OCCITANE Rozvojovým programem OSN (UNP) oficiálně uznán za příkladnou společnost.

 

Výživný tělový krém

Vyzkoušejte hloubkovou hydrataci po celý den a ochranu před škodlivými vlivy životního prostředí v podobě perfektního krému s jemnou texturou. Jednoduchá aplikace a rychlé vstřebání působí blahodárně nejen na suchou pokožku, které dodává na hebkosti a pružnosti.

Cena: 945 Kč, 200 ml

 

Tělový olej s bambuckým máslem

Slunečnice, baobab a semena mrkve – kombinace rostlinných olejů a 5% bambuckého oleje vytváří jedinečně lehkou formuli, jež můžete vyzkoušet v tělovém oleji s bambuckým máslem. Tento výrobek jemné vůně pečuje intenzivně o tělo i vlasy, zajišťuje jemnější pokožku a měkčí, pružnější a lesklejší vlasy.

Cena: 650 Kč, 100 ml


Krém na nehty a nehtovou kůžičku

Unikátní výživné účinky krému na nehty a nehtovou kůžičku pochází z bambuckého másla, mandle a výtažku z hroznových zrnek. Kůžička je pružnější a měkčí, zatímco síla a lesk nehtů se zdvojnásobuje. Jemná textura krému umožňuje snadné použití a rychlé vstřebání.

Cena: 220 Kč, 7,5 ml

 

100% čisté bambucké máslo

aktivně vyživuje suchou pokožku v oblasti rtů a obličeje a chrání ji před nepříznivými vlivy. Díky jemné textuře se snadno roztírá i vstřebává, malé balení umožňuje nosit krém vždy po ruce.

Cena: 200 Kč, 10 ml

 

Výživné sérum s bambuckým máslem

Intenzivní hloubková hydratace a regenerace v podobě tekutého séra, jež se rychle vstřebává a zanechává jemnou a měkkou pokožku bez lepení či mastnoty. Kůže je chráněna před volnými radikály, znečištěním a alergeny.

Cena: 1090 Kč, 40 ml

 

Fotografie poskytla T.Rojíková, PR manager BRANDS COMMUNICATIONS, děkujeme.


Svěží kolekce jemných tělových krémů od L'OCCITANE Svěží kolekce jemných tělových krémů od L'OCCITANE Svěží kolekce jemných tělových krémů od L'OCCITANE

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka